Glem alt om at flytte selv! – Hyr et flyttefirma

februar 22, 2015 by Zabasmuz

Lige så sikkert som amen i kirken er det at du på et og landet tidspunkt i løbet af livet kommer til at skulle flytte fra A til B. Og lige så sikkert er det at det ikke er noget du syntes er spor sjovt hvis du selv skal stå for det.

Man skal altså nu en gang være af en speciel støbning for at stå op hver morgen med stort smil på læber velvidende at man de næste 8 – 10 timer skal skal flytte for folk. Men heldigvis er der folk som rent faktisk gør dette mere eller mindre hver dag og det kan vi andre jo kun glæde os over.

Jeg har selv prøvede at flytte en del gange i løbet af livet og jeg syntes heller ikke at det er særligt spændende. Nu er jeg heldigvis kommet i den alder hvor hvor fornuften sejer over min stædighed så jeg kan godt se det smarte i at hyre et professionel flyttefirma til udføre min flytning for mig.

Men mange af mine venner sidder stadigvæk og tæller tommeflasker når de skal flytte. Ikke fordi at de mangler penge men fordi at de stadigvæk lever i en tidsboble hvor man kunne betale en flytning med kolde øl og lunken pizza til sine venner og familie.

Der findes helt sikkert stadigvæk som kan overtales til at hjælpe med flytte for folk. Men det er i dag blevet så enormt billigt at hyre et top professionelt flyttefirma at det er lige før at det bliver dyre i pizzaer og kolde øl.

For man skal også tænke på at når man beder 5-6 venner om at hjælpe med at flytte forventer de samme 5-6 venner at du stiller op næste gang de skal flytte. Så inkl. din egen flytning kan du se frem til 5-6 gange hvor du skal bruge en hel dag på at “lege” flyttemand og efterfølgende have ondt i hele kroppen.

I værste tilfælde for du så ondt i kroppen at du bliver nød til at blive hjemme fra arbejde for pleje dine smerter og så er det lige pludselige ikke så god en forretning mere. Så gør nu dig selv en tjeneste og book et flyttefirma næste gang du skal flytte. Det er meget billiger end du tror.

Eksempelvis kan du på hjemmesiden www.flytbilligst.dk spare helt op til 70% på din flytning eller opbevaring af møbler eller andet ved at sammenligne priser fra flere forskellige lokale flyttefirmaer. Du kan være sikker på at både du og dine venner vil blive meget glade for slippe for at flytte selv!


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *