Gratis Viaplay – stort filmarkiv gratis og lovligt

februar 4, 2014 by TobiasHyldeborg

Piratkopiering er blevet mere og mere besværligt de senere år i takt med at adgangen til de ulovlige filmdelingstjenster bliver blokeret af de danske internetudbydere som Fullrate og Stofa. Det går stille og roligt, men store fildelingstjenester lukker jævnligt ned, og det bliver derfor mere kompliceret at få adgang til de ulovlige medier. Dog er der stadig danskere, som udnytter nettets svaghederne, og finder genveje til verdens filmmateriale. Men der er mange, både bedre og lovlige alternativer til at få adgang til store filmarkiv. Ét af disse alternativer er Viaplay, og der er mange fordele ved, at anvende et af disse lovlige alternativer.

Det er muligt at få gratis Viaplay i en kort periode, for at prøve mediet, inden man køber fuld adgang til det. Dette trick kan udnyttes, hvis man eksempelvis er flere mennesker i ens husholdning eller i din omgangskreds. Hvert individ kan få gratis Viaplay i en periode, som ofte er det én måned, inden man skal betale for adgangen. Når den første måned er gået, opretter en anden i husholdningen, eller i din omgangskreds en ny bruger, og opnår dermed også gratis Viaplay. Dog er det både moralsk forkert og ulovligt. Det anbefales derfor, at du køber Viaplay efter din gratis prøveperiode på servicen – vel at mærke, hvis du ønsker fremtidig adgang til en af Danmarks førende filmdatabaser, med det bedste fra filmbranchen.

Der er dog ét hul, som du lovligt kan udnytte, hvis du vil have gratis adgang til de lovlige medier. Du kan starte med at oprette gratis Viaplay, og bruge den måned, som du, gratis, får stillet til din rådighed. Derefter laver du en bruger på eksempelvis Netflix, og anvender den gratis prøveperiode. Dette kan du gøre ved alle medierne, og dermed få adgang til eksempelvis Viaplay, både lovligt og gratis.

Der er derfor, i dag, ingen undskyldninger for, ikke at anvende et lovligt medie. Når det er muligt at få adgang til verdens førende medier gratis, både Netflix og Viaplay, bør man vælge den moralsk rigtige løsning. Et medlemsskab koster efter prøveperioden et mindre beløb hver måned, som giver dig adgang til det bedste fra Hollywood. Men du kan til at starte med, med fordel, anvende Viaplay gratis i forbindelse med deres prøveperiode. Dette giver dig en indsigt i udvalget hos Viaplay, hvorefter du kan beslutte dig for, om det er pengene værd, eller du bør vælge et af de mange andre gratis alternativer.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.