B&B Nordjylland Vesterhavet

februar 18, 2014 by jesmo

Billig overnatning på Bed and Breakfast i Nordjylland. Skal du et smut nordpå i din ferie og mangler overnatning på Toppen af Danmark, kan det være en ide at kigge efter et godt B&B i Nordjylland til billige penge.

I højsæsonen er hotellerne rigtig dyre og måske vil du hellere nyde ferien ekstra ved at spare nogle penge som du så kan hygge dig for istedet. Om sommeren er vi jo alligevel ude og opleve og kun hjemme for at sove og slappe af. Der er forbavsende mange steder der tilbyder privat overnatning i det nordjyske og mange med en rigtig hyggelig atmosfære i rolige omgivelser.

Hvor finder jeg disse værter

Hvis du søger på internettet vil du finde mange gode kommercielle B&B sider som har et bredt udvalg af private steder du kan overnatte. Bemærk at disse sider koster penge for B&B stederne og derfor er prisen også højere end på de gratis sider. Søger du derimod på f.eks Visit Nordjylland eller Toppen af Danmark finder du de private værter der tilbyder overnatning i det område du skal på ferie i – denne service er gratis for dig og koster kun lidt tid at søge frem, og du får vist en nettopris direkte hos dem der udbyder værelserne eller lejlighederne.

Er B&B stadig en moderne form for overnatning

I disse tider går folk ofte efter lidt luksus og velvære som selvfølgelig findes på de fleste hoteller. Til gengæld vil dit feriebudget blive reduceret væsentligt hvis du overnatter på privat Feriebolig – Ferielejlighed i Nordjylland  – det kan måske forlænge din ferie eller skabe råderum til ekstra gode middage eller oplevelser som skaber den helt unikke ferieoplevelse. Du er ikke bare et nummer i rækken af gæster som på hotel men kommer tæt på de lokale mennesker i området som du overnatter hos. Erfaringen er blandt værterne at de samme gæster kommer igen år efter år og har allerede reserveret værelset inden de rejser afsted.

Hvad koster B&B overnatning

Priserne på privat overnatning svinger meget de forskellige steder. Overnatter du i storbyen eller på landet? – Populære placeringer af værelserne medfører naturligvis også en højere pris – typisk fra 400 – 600 Dkk pr nat i dobbeltværelse. Er det i provinsen er prisen betragteligt lavere – ca i omegnen af 250 – 350 Dkk pr nat incl sengelinned & håndklæder – vælger du flere nætter er der ret ofte en god rabat. Morgenmad kan være både inkluderet i prisen eller betales oveni – typisk 30 – 50 Dkk. Disse priser er sæsonafhængige og svinger efter om det er sommer eller vinter – billigst i ydersæsonen og disse perioder bliver flittigt brugt af f.eks håndværkere & rejsemontører.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.