Guide til valg af basic t-shirts

november 12, 2014 by AndersJohansen

Vi bruger allesammen t-shirts i dag. Vi bruger det som aldrig før og udvalget ibland mærkerne på markedet vokser hver dag der går. Det er derfor svært at bevare overblikket over hvad man skal gå efter og hvad man reelt bryder sig om. Når man står i butikken eller besøger en webshop ser t-shirten man kigger på super godt ud. Faldet i t-shirten, pasformen og farven er perfekt. Men vi skal huske at en t-shirt aldrig, ALDRIG, vil være den samme efter en vask. Det er derfor vigtigt man kigger efter hvad t-shirten er lavet af, pasform og vi må heller ikke glemme prisen.

Materialetjek.
En t-shirt er ofte lavet af 100% bomuld. Men bomuld er ikke bare bomuld. Der findet utrolig mange forkellige slags bomuldsmaterialer på markedet i dag og det er utroligt svært at gennemskue hvilke der er gode og hvilke der er mindre gode. En god regel er altid at kigge på kvalitetens vævning, altså hvordan det er syet. Derefter anbefales der at kigge om der kan være tilføjet andre materialer i t-shirten end bomuld. Her tænkes f.eks. på elastane eller modal. Elastane er med til at gøre t-shirten mere tæt og kommer derfor til at sidde tættere til kroppen. Det er smag og behag om man bryder sig om dette, men ofte føles det meget behageligt når det er koldt. Modal er med til at give looket på t-shirten et mere løst look og det får også t-sthirten til at føles blødere. Men du skal huske at en t-shirt med modal i ofte bliver mindre efter vask. Men hvis du vil tilføje længe til t-shirten igen anbefales det at du stryger den efter vask.

Pasform.
Pasformen på en t-shirt sidder altid lige i skabet når du køber en t-shirt, men efter vask har man svært ved at forstå hvorfor den ikke har samme pasform eller måske er t-shirten blevet skæv. Derfor vigtigt du altid læser vaskeanvisningerne som er tilføjet i t-shirten. Hvis det viser sig at du har vasket t-shirten forkert og den er blevet mindre, kan du desværre ikke redde den.

Pris.
Pris pris pris, ja den spiller en stor rolle når du skal købe en t-shirt. Der er stor forskel på om du giver 100 kr. eller 500 kr. for en t-shirt. Men prisen på t-shirten kan nem fortælle lidt om kvaliteten på den t-shirt du står og kigger på. En t-shirt til under 100 kr. kan man ikke forvente meget af. Chancen for at den bliver skæv med tiden, eller mister farve, er der.

Kom afsted med dig og kig efter din næste t-shirt. Held og lykke.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *