Har du nok plads i dine garderobeskabe?

februar 18, 2014 by koekkeneksperten

Mange drømmer om et walk-in closet som garderobeskabe fra HTH . Men hvad gør man, hvis man ikke har plads til et walk-in closet, men stadig gerne vil have en garderobe med plads til det hele?

Få mest muligt ud af dine garderobeskabe

En af de mest afgørende faktorer, når du skal vælge nye garderobeskabe til boligen, er først og fremmest at vurdere, hvor store dine nye garderobeskabe skal være. Fx bliver garderobeskabene ofte brugt som opbevaring af mere end blot tøj, og bor man i en mindre bolig, kan det være ekstra vigtigt med nogle garderobeskabe, som både kan huse tøj, støvsuger mv.

For at kunne udnytte pladsen i dine garderobeskabe bedst muligt, er det vigtigt at have orden i opbevaringen. Det er lettest at bevare orden i skabene, hvis man indretter sine garderobeskabe efter sine behov. Dvs. har du brug for et skab til at skulle huse din støvsuger, gulvskrubbe mv., kan det være en fordel at have et helt skab indrettet til dette formål, fordi højden nødvendigvis må være en smule højere end til dit tøj.

Desuden er det også mere overskueligt, hvis du indretter dine garderobeskabe til forskellige formål, da det på den måde er lettere at finde de genstande, du mangler.

Vælg garderobeskabe, der passer til rummet

Hvis du har et ekstra rum til rådighed, kan du med fordel vælge at lave rummet om til en walk-in garderobe, men desværre har ikke alle den fornødne plads til at lave en garderobe af sådan en størrelse. Men fortvivl ej, der findes mange andre muligheder for at få garderobeskabe, der kan rumme dine ejendele.

Har du et mindre rum, kan det være en fordel at vælge et garderobeskab, som udnytter rummets fulde højde. De øverste hylder kan altid bruges til de ting, du bruger mindre tit, såsom soveposen, kufferten etc. Desuden er det ofte den bedste løsning at vælge skydedøre til garderobeskabene, da skydedøre ikke tager plads ud i rummet, når skabsdørene skal åbnes.

Langt de fleste har desuden deres garderobeskabe stående i soveværelset, og det kan derfor være en god idé at skabe mere ro i rummet, hvis du tænker din garderobe ind som en integreret del af rummet, fx som en endevæg. På den måde skabes der færre forstyrrelser, når du skal sove.

Bliv inspireret

Det kan altid være en god idé at hente inspiration, inden du investerer i dine nye garderobeskabe. Hos HTH kan du finde et stort udvalg af flotte garderobeskabe, som passer til flere af boligens rum, afhængig af hvor du gerne vil have dit nye skab, og hvad du præcis skal bruge det til.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.