Hastighedstest viser, om du får hastighed for pengene

november 7, 2013 by fibernetergodt

Alt for mange danskere betaler for en højere internethastighed, end den de får leveret. Desværre har langt de fleste ikke selv været opmærksomme på problemet og har derfor igennem længere tid betalt et større beløb for deres internetforbindelse, end de burde.

Kør en hastighedstest med jævne mellemrum

Det er altid en god idé at lave en hastighedstest, hvis du skifter leverandør eller hastighed på dit bredbånd, så du kan se, om du får leveret den hastighed, du har bestilt. Herudover er det en fordel jævnligt at holde øje med hastigheden på sin internetforbindelse, så du er sikker på, at hastigheden på din internetforbindelse er optimal.

Du kan fx tage en hastighedstest på Waoo!’s hjemmeside. Hastighedstesten tager ikke mange minutter, og du får derfor hurtigt et billede af, hvor hurtig din internetforbindelse er, og om den dermed lever op til den hastighed, du har bestilt og betalt for.

Vær opmærksom på, at en ældre computer vil have en direkte indvirkning på resultatet, da den er langsommere end en nyere computer. Herudover er det vigtigt at sørge for at lukke programmer, inden du starter din hastighedstest, da åbne programmer også vil trække på din computers ydeevne.

Sørg desuden for at slå dit trådløse netværk fra, når du kører din hastighedstest, da forbindelsen altid er en smule langsommere over en trådløs netværksforbindelse.

Er der noget internet, der er hurtigere end andet?

Ja, er det korte svar!

Hvis du gerne vil sikre dig det hurtigste internet på markedet, skal du vælge fibernet frem for almindeligt bredbånd. Grunden til, at fibernet giver en hurtigere internetforbindelse end det almindelige bredbånd, er det materiale, kablerne er lavet af. Kabler til fibernet er lavet af fiber modsat kablerne til almindeligt bredbånd, der er lavet af kobber.

Fiber har en større kapacitet end kobber, og fiberkabler kan derfor transportere en langt større mængde data end kobberkablerne. For at udnytte mest mulig kapacitet af fibernettet kan det derfor være en fordel at tilkoble tv og telefon på den samme forbindelse.

Vælger du Waoo!’s fibernet får du desuden hastighedsgaranti, som er din garant for, at du får den hastighed, du også betaler for.

Hvis du tænker, at prisen på fibernet er for dyr, og det er det, der afgør, at du fravælger fibernet, så tager du fejl. Hvis du ser på, hvor meget hver Mbit koster, er Waoo! en af de billigste spillere på markedet. Herudover er der den fordel, at du ikke er tvunget til at købe tv igennem den samme udbyder og derfor frit kan vælge den udbyder og den pakke, der passer bedst til dit tv-forbrug.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.