Kvalitetstjek din mekaniker

november 7, 2013 by Skrible

Når vores bil kommer ud for, at den ikke vil starte – så er vi så heldige, at vi har en mekaniker Holstebro, som altid kan fikse den igen.

Har man dog aldrig stået i situationen, hvor man skal bruge en mekaniker Holstebro, kan det være vanskeligt at skulle finde en for første gang. Her er der mange ting, som man skal tænke over. De fleste starter med at kigge efter de billigste steder, så bilen kan få den behandling den nu skal have. Det er dog ikke kun prisen, som man skal tænke over når det kommer til at finde en god mekaniker i området omkring Holstebro. Kvaliteten arbejdet er naturligvis det vigtigste ad det trods alt er dette som bilen skal køre rundt på. Er kvaliteten af arbejdet ringe, bør man ikke få lavet en reparation – eller andet – ved dette værksted. Der er dog bare dét, at vi ikke kan finde anmeldelser på alle værksteder i Holstebro, og gør det derfor svært for os som billist at vælge et værksted. Da vi ikke har været ved det før, og kender til værkstedet er det svært at skulle vælge sig ud fra. Det første man kunne gøre ville være at tjekke på nettet. Her kan man finde en række af anmeldelser på nettet, lige fra værksteder til restauranter. Man kunne være heldig at finde en anmeldelse på det værksted, som man havde i tankerne. Lever værkstedet desværre ikke op til ens forventninger, bør man ikke vælge værkstedet. Her skal man selv bryde sig om værkstedet, fremfor blot at tage det fordi det skule være godt.

Ønsker man at finde en mekaniker Holstebro på et værksted, hvor man er sikker på at de har tingene i orden – så kunne man lede efter en FDM vurdering. FDM har lavet et kvalitetstjek af en række af forskellige værksteder i Danmark, og man kunne være heldig  at finde et i Holstebro. Skulle man netop finde et kvalitetstjek foretaget i Holstebro, er man heldig. Disse kvalitetstjek er lavet for vores skyld. FDM er dukket uanmeldt op, og har lavet sit kvalitetstjek ud fra en række af kriterier. De kigger naturligvis efter service og kvaliteten af det arbejde, men selvfølgelig også efter om de overholde lovene. De har dernæst givet hvert værksted en vurdering ud fra 1-5, hvor 5 betegnes som det bedste. Man kan derfor bruge disse kvalitetstjek til eget brug, og netop finde det værksted som man har gået og ledt efter. Ud fra FDM’s vurderinger, bør værkstedet være i orden da det har fået 5. Det er dermed ikke sagt at man kan lide værkstedet. Vi har alle forskellige kriterier, når det kommer til valg af en mekaniker. Blot fordi, at værkstedet har fået en god vurdering fra kvalitetstjekket, er det dermed ikke sagt at det er noget for dig. Det anbefales derfor stadig ikke, at du vælger et værksted fordi det skulle være godt. Er du utilfreds med nogle ting, som værkstedet laver – så find et nyt. Man skal være helt tilfreds med ens værksted, og det nytter derfor ikke at man ikke er.

Det ville derfor ikke være tosset, hvis man lavede en liste. Har man mange ting, som man kunne være utilfreds med hos ens værksted – bør man skrive dem ned. Disse ting er kriterier over det man ønsker, hos ens værksted – og kan derfor bruges til at være sikker på, at du får dækket alt. Det er derfor en form for tjekliste, som sikre dig at du er tilfreds med det næste værksted, som ville dække disse kriterier. Det er dog ikke altid at man finder en mekaniker i Holstebro ved hjælp af disse metoder, men man kommer et godt stykke vej.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.