Hudpleje til forkælelse af dig selv eller til dem du holde af

august 5, 2014 by Karina

Hvidt ler til følsom hud Hvor mange gange har du ønsket, at du kunne give sig selv en dejlig ansigtsbehandling derhjemme, så du ikke behøver at betale latterlige honorarer på salon, eller så du behøver ikke at forlade salen, netop for at have det godt og se godt?

Hvis du er ligesom millioner af andre kvinder, du har sikkert overvejet det et par gange, men blev altid holdt tilbage af den kendsgerning, at du havde ingen anelse om, hvordan det skal gøres eller som produkter til brug. Ja, du kan til sidst ikke længere undre dig og begynde at gøre det, fordi med den hvide ler ansigtsmaske fra Kingbo, nogen vil nu være i stand til at nyde en salon-kvalitet ansigts- ret, komfort i deres eget hjem. Allerførst, hvidt ler er ikke dyrt på alle så hvis det er en af de ting stopper du, du kan skrabe det af dine bekymringer. Hvidt ler er også meget nem at bruge. Stort set alt, du behøver, er at tilføje lidt vand på produktet og indsmurt det på dit ansigt. Mens du venter på produktet og virkning, kan du gøre andre ting som se TV, tjek dit sociale netværk, læse en bog, eller selv bage en kage hvis du ønsker. Bedst af alt, hvidt ler er en særlig form for ansigtsmaske fordi den virker for enhver hudtype, herunder ultra følsomme. Dette skyldes, at det ikke indeholder skadelige kunstige ingredienser og mængden af mineraler i det vil ikke overbelaste din hud.

Hudpleje til forkælelse her fod creme til trætte og tørre fødder

Selv om dine fødder er skjult for offentligheden det meste af tiden, er det alligevel dejligt at have smukke fødder, som du let kan gøre endnu mere smukke til de lejligheder hvor dette kræves. Lad os sige, at du og dine venner pludselig beslutter sig for at tage en tur på stranden, eller hvis en af dine venner inviterer dig til fest ved swimmingpoolen. Så vil du muligvis føle dig lidt tøvende fordi dine fødder er fyldt med to eller hård hud. Men hvis du bruger Kingbo produkter fx den bedste fodcreme hver dag, behøver du ikke at være bekymret. Fodcreme er naturlige og tilmed billig fra Kingbo, naturlig fordi den ikke indeholder barske kunstige ingredienser. Det indeholder kun mild, men meget effektive bivoks og olivenolie sammen med naturlige dufte. Efter et par dage i daglig brug, denne fod creme kan dæmpe selv de sværeste foden sål du kan finde. Det kan også anvendes til albuer og knæ, hvilket også kan være ganske hård eller ujævn på gange. Da denne fod creme virker meget godt for enhver hudtype, det kan også gøre en stor dag for dine kæres til fødselsdage eller helligdage. Der er jo ingen, der ikke gerne have bløde fødder. For at gøre din gave endnu bedre, kan du kombinere foden fløde med andre fantastiske hudpleje produkter fra Kingbo, hvor du kan finde en lang række produkter, der er fremstillet af økologiske råvarer, og er meget effektiv til at gøre huden blød, blød og sund som muligt.

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *