Køb billigt garn online

august 12, 2014 by artikelmanden

Internettet er det nye sted at handle. Er en butik ikke online med en webshop, så mister de flere og flere salg og der kundegrundlag forsvinder. Det gælder om at følge med.

Det har Dennis Drejer gjort noget ved. Han har nemlig fundet ud af at alle kunderne er smuttet på nettet for at købe billigt garn. Efter utallige timers research har han lanceret rito.dk, som sælger garn og hobbyprodukter – I første omgang til Danmark, men på sigt til hele Europa.

Baggrunden for at lancerer en ny hjemmeside er at tendenser målt af FDIH – Foreningen for Dansk Internethandel – viser at ældre +55 nu er dem som bruger flest penge på nettet. Det er stadigvæk de 16-28 årige der laver flest ordre, men det er den førnævnte gruppe som bruger flest penge på nettet. I netop den målgruppe er der rigtig mange som strikke og hækler, som har et stort forbrug af garn og hobbyartikler.

Dennis kan ikke selv hverken strikke eller hækle, men han ved hvordan man markedsfører sig på nettet og han ved hvordan man skiller sig ud. Derfor går vores anbefalinger på at man kigger forbi han side, Rito Garn og Hobby hvis man gerne vil købe billigt garn i store mængder, da hjemmesiden tilbyder mange former for mængderabatter til dem, som ved hvilke projekter de skal arbejde på ud i fremtiden.

Fakta

Rigtig mange garnbutikker har en online butik, men de får ikke gjort særlig meget ved den. Dennis fortæller os, at hvis blot garnbutikkerne får et par ordre hver uge, så er de godt tilfredse med der online tilstedeværelse. Dennis’ mål er langt højere. Han kommer fra en stilling som IT- og Marketingchef hos Cykelpartner.dk, som sælger cykler og tilbehør på nettet. Her har han været med til at opbygge virksomheden fra 2 personer i 2008 til 27 medarbejdere i 2014, hvor han valgte at opsige sin stilling til fordel for Rito.dk.

“Det handler ikke om produkterne, men om hvordan man markedsfører sig og hvordan man driver sin kundeservice” fortæller Dennis os og det er han et levende bevis på, at der er rigtigt. Lige nu arbejder han blandt andet på at få medarbejdere til at hjælpe ham med at pakke de mange garn ordrer, som hver dag tikker ind i webshoppen.

Ud over garn sælger webshoppen filtkugler og en lang række tilbehør som kan bruges i forbindelse med både filtkugler, garn, strik og hækling. Målet er at man skal kunne lave sine fulde indkøb via hjemmesiden.

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *