Hvordan fungerer en e cigaret?

april 10, 2013 by misterpoulsen

En e cigaret er efterhånden blevet hverdagskost for de fleste arbejdspladser, cafeer, restauranter etc. Og her kan du læse lidt om hvordan denne nye opfindelse ren faktisk fungerer.

Der er grundlæggende to typer e cigaretter. Der er den klassiske tre-delte e cigaret, som de fleste kender, som har et lille rum hvor du fylder væsken i som indeholder smagen. Den er lidt større og anderledes udformet end en klassiske cigaret. Her kan du se hvordan den ser ud:

Denne e cigaret er som sagt tre-delt og du skal have lidt teknisk snilde for at kunne ryge på den, da du skal udskifte dele og påfylde væsker og så videre. Denne cigaret vil jeg ikke komme så meget ind på i dette indlæg, men deri mod en anden type e cigaret.

En to-delt e cigaret

Det nyeste skud på stammen indenfor e cigaretter er den to-delte e cigaret, som ligner til forveksling en almindelig cigaret, som alle jo kender. Filterdelen er der hvor smagen genereres i modsætning til en almindelig cigaret. Den lange hvide del som normalt er tobaksdelen er en batterienhed, som genererer spændingen til at opvarme luften til den temparatur hvor den dannes om til damp, så du kan få fornemmelsen af at ryge.

Når du syger ind kommer luften gennem filteret og tilsættes smagen du har valgt. Det kan være alt fra almindelig tobaksssmag til kaffesmag eller fx mint. Det bestemmer du selv fra gang til gang, da det er ganske let at skifte filterdelen på den elektroniske todelte cigaret. Du skruer blot filteret af som let afmonteres af batteridelen, og så er du klar til at sætte et nyt filter på som kan skifte smagen for din rygning. Filterne kan du købe separat og du kan få dem med og uden nikotin. Du kan trappe gradvist ned med nikotinen, da det er meget let at skifte filterdelen ud, som er den del af e cigaret som indholder nikotinen.

Når du har skiftet smag vil den ikke smage af den tidligere smag, da det er selve filterdelen som danner smagen, og den har du jo lige skiftet til en ny smag.

Er du i tvivl om dette er noget for dig skal du tage og afprøve det, for det er risikofrit, da du kan levere alle købte produkter retur hvis du ikke er fuldt ud tilfreds med det. Det kan du i hvert fald hos ClubiSmoke. Her finder du også nyheder og info omkring rygning med dampbaserede e cigaretter.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *