Polterabends er det sjoveste

april 11, 2013 by teambuild

Et polterabend arrangement kan være sjovt at deltage på, men svært at planlægge. Der er en verden af muligheder, lige fra stripklubber i Østeuropa til pottemaling og fiskespa. Mulighederne er mange og det er som regel kun budget og tid der sætter begrænsningerne. Et polterabend er en rigtig sjov dag, hvor kvinderne giver bruden en dag hun aldrig glemmer, og mændene giver brudgommen en dag han aldrig glemmer. Der er forskellige muligheder, nogle vælger polterabend aktiviteter som skal forkæle og give “offeret” en god dag, hvor andre syntes at det skal være en “straf” for at blive gift. Heldigvis er sidstnævnte efterhånden sjældnere og sjældnere, men ikke desto mindre forekommer det stadig.

De fleste vælger i dag at give / afholde polterabends der indeholder en masse fysiske aktiviteter, og slutter af med en fest. Festen kan enten være en bytur som kun har hhv. kvinderne og mændende hver for sig, eller det kan være en fælles bytur hvor de alle sammen mødes op efter en hel dag hvor de opdelt har lavet en masse sjove ting. Typisk vil folk være godt trætte efter dagens aktiviteter, men hvis man slapper lidt af sidst på eftermiddagen og under middagen, som typisk bliver indtaget på en restaurant, så er alle deltagerne typisk klar til en god bytur. Men husk at få massere af mad / energi indenbords, da kroppen typisk er fysisk udmattet.

Nogle praktiske ting som kan være godt at få styr på er bl.a. transport imellem de forskellige steder, hvem der står for afregning, men ikke mindst hvem der foreviger dagen. Mange har telefoner der både kan tage video og billeder, men det er altid smart at vælge minimum en som er ansvarlig for at det sker, da det ellers kan blive glemt i løbet af dagens hektiske program. Husk også altid at have drikkevarer med, da der kan være ventetid under vejs i programmet, og man kan spare mange penge hvis man ikke skal købe alt under vejs.

Rigtig god fornøjelse med planlægningen af polterabend. Hvis i har et højt budget, så kan det måske være en ide at kigge på madlavningskurser. Madlavningskurser er pt. meget populært, og hvis man er en større flok, hvor der er meget delte meninger omkring hvilke aktiviteter som der passer til dagen, så er et madlavningskursus en god neutral ting som de fleste kan være med til og finde deres egen rolle inden for. Men ellers er det frit for hvad man kan lave i løbet af et polterabend. Det er kun fantasien der sætter grænser.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *