Hvordan løser du bedst konflikter?

juli 3, 2018 by imagocenter

Der opstår ofte konflikter mellem mennesker. Det kan være små som store og de kan opstå mellem venner, familie og i parforhold. I de fleste tilfælde, kan mange mennesker selv løse det og enten begrave konflikten eller få snakket ordentligt ud om det, så man kommer videre og bevarer venskabet eller forholdet efterfølgende.

Hjælp udefra

Dog er dette ikke altid tilfældet og nogle gange, er nogle mennesker nødsaget til at søge hjælp udefra. Hjælp udefra kan i milde tilfælde være andre familiemedlemmer, venner, holdkmmerater, kolleger eller en helt femte. Dette er dog ikke nok i nogle værre tilfælde. I nogle situationer kan konflikten blive slem og hobe sig så meget op, at man kan være nødsaget til at gå til en uvildig rådgiver, der kan hjælpe parterne med at løse konflikten. Inden man vælger denne type for hjælp, skal begge parter selvfølgelig være indforstået med, og blive enige om, at gå til en uvildig rådgiver, for at løse problemet. Dette kan være det eneste alternativ, medmindre parterne er stædige og helt dropper deres forhold til hinanden.

Uvildig rådgiver

Men hvis man går til en uvildig rådgiver, hvilken skal det så være? Det bliver det næste spørgsmål i sådan et forløb. Det findes mange forskellige, herunder almindelige parterapeuter, psykologer og imagoterapi. Imagoterapi handler om at skabe og styrke det følelsesmæssige bånd mellem dig og din partner ved at øge åbenheden, nærheden, samarbejdet og trygheden imellem jer. Dansk Imagocenter tilbyder imagoterapi og er yderst eksperter i det. John står i spidsen for centeret og er selv terapeut. John har mange års erfaring med imagoterapi og har flere efteruddannelser, der gør ham til en af Danmarks mest erfarne terapeuter og psykologer. Lige nu uddanner han selv i medicin- og psykologifagene og har også tre dygtige terapeuter med sig ombord ved Dansk Imagocenter.

Formålet med imagorelationsterapi er flerfoldigt og inkluderer:

  • at lære en ny måde at tale og lytte på
  • at opløse og transformere konflikter
  • at skabe en fælles parforholdsvision
  • at udvikle de nødvendige færdigheder til at realisere visionen
  • at opdage sin partner som det unikke menneske hun/han er
  • at opdage muligheder for personlig vækst og følelsesmæssig heling
  • at genfinde romancen

Hvis imagoterapi lyder som den rette løsning til at skabe et tættere bånd til en, du har kær, eller til at løse jeres konflikt, så kan du læse meget mere om, hvad det indebære, på Dansk Imagocenters hjemmeside, samt finde kontaktoplysningerne, så du kan aftale nærmere med John om, hvilke ønsker og behov I har.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *