Lørdagslotto – Blir du millionær denne weekend?

juli 3, 2018 by dklotto

Hver lørdag spilles der typisk om ca. 10 millioner danske kroner i Lørdagslotto. Hvis du drømmer om at blive lottomillionær, kan du her læse alt om hvad, hvornår og hvordan man spiller, og du kan selvfølgelig se om du har vundet. Tænk hvis du vandt!

Lottospil, en dansk darling

Det traditionelle lottospil med 7 vindere og lørdagsudtrækninger, blev første gang vist på dansk tv d. 7. oktober, 1989. Det var det første spil i lottofamilien som ramte det danske marked og vi danskere har helt fra starten været vilde med at spille lotto.

Sådan spiller du lørdagens lottospil

Hvis du ønsker at deltage i Lotto Millionærgaranti, har du de følgende fire muligheder:

Vælg Selv Lotto: Den traditionelle måde at spille Lørdags lotto på, hvor du selv vælger hvilke numre du vil spille om, er stadig et populært valg. Her har du muligheden til at gætte hvilke numre som du tror er heldige den pågældende uge.

Lykke Lotto:  Et indlysende valg til dig som spiller om de samme numre hver eneste gang. Måske er det din bryllupsdato eller din bedste vens fødselsdag som du vil sikre er på lottokuponen hver uge. Vælg 6 lykkenumre som er inkluderet på alle rækker du betaler for og lad systemet finde de resterende numre for dig.

System Lotto:  For at få en mere systematisk tilgang til spillet, kan System Lotto være noget for dig. Der er et hav af muligheder inde i System Lotto og der er ændringsgaranti fra tid til anden.

Lyn Lotto: Hvis det skal gøres hurtigt og du ikke har dit eget system til at vælge lottonumre, så er lynlotto et indlysende valg! Når du spiller lynlotto, vælger systemet automatisk 10 rækker af 7 numre for dig. Nemt og enkelt!

Hvis du vil have opdateringer på Lørdags lottotallene, skal du besøge vores resultatside.

Lørdagslotto – 7 Rigitge Vindere

Hvis du går efter at vinde første præmien, skal du ramme 7 vindertal ud af 36. Der er dog andre muligheder for at vinde, som også er interessante! Hvis der er flere spillere som har en kupon med syv vinderudtrækninger, så er beløbet i prispuljen fordelt ligeligt mellem alle vinderne.

Hvis du har nogen af de følgende kombinationer, er du blandt denne uges vindere:

  1. pris: 7 rigtige i samme række
  2. pris: 6 rigtige + 1 tillægstal i samme række
  3. pris: 6 rigtige i samme række
  4. pris: 5 rigtige i samme række
  5. pris: 4 rigtige i samme række

Spil Lørdagslotto Online

Den bedste måde at sikre at man ikke misser en pris er at spille Lørdagslotto online. Det er ikke kun en hurtig og smart metode, men det stopper også chancen for at en kupon bliver beskadiget eller går tabt. Dine numre bliver tjekket automatisk og du vil få en notifikation når du har vundet prisen.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *