Hvorfor skal man bruge en pizzasten?

juli 6, 2015 by Pizzasten

Man skal naturligvis udelukkende benytte sig af en pizzasten, fordi man virkelig har lyst til det. En pizzasten er kort fortalt et nyt produkt på det danske marked, som i løbet af ganske kort tid har udviklet sig til et kæmpestort brand med flere tusinde månedlige søgninger på google. Dette har resulteret i, at rigtigt mange mennesker har købt sig en lækker pizzasten til deres hjem og du kan nemt være den næste, hvis du skulle have lyst. En pizzasten går i bund og grund ud på, at man laver akkurat lige som ens lokale pizzamand ville gøre det, placerer sin pizzadej på denne smarte sten og dermed giver bunden en masse varme.

Måden hvorpå dette sker er, at man som det første lader stenen varme op i et godt stykke tid. Ved at lade stenen varme op i 20-30 minutter før pizzaen sættes til bagning (så har du også lige tid til at få smækket en superlækker dej sammen). Denne opvarmning kan både ske i ovn, på grill og andre former for varmekilder. Alt i alt er det faktisk kun fantasien der sætter grænser for brugen af stenen, men to fornævnte eksempler er klassiske metoder.

Derefter handler det så naturligvis om at få valgt det helt rigtige topping og få bagt dejen, med toppingen ovenpå, således at den er super lækker og skøn. Dermed får du en pizza, akkurat som så mange gange før. Ikke desto mindre vil du i 9999/10000 tilfælde nå frem til, at produktet i høj grad trumfer en hvilken som helst anden hjemmelavet pizza. Dette skyldes ganske enkelt, at pizzaen får en langt mere konstant varme under bunden, som gør bunden godt og grundigt sprød. Denne sprødhed suppleres i en tilførelse af rigtigt meget smag på grund af selvsamme varme. Dette giver forøget smag og noget smag der i meget høj grad minder om den man ville få i munden, hvis man grillede eller var hos pizzamanden.

Dette vil altså sige, at du ved at lave en god pizza af gode råvarer, samt at du sørger for at bruge de rigtige materialer, som i dette tilfælde kunne være en pizzasten. Kan lave nogle pizzaer der langt overgår de fleste kreationer vi ser i dag, i det almindelige danske hjem.

Alt dette og meget mere kan du desuden læse om på min hjemmeside, som jeg i øjeblikket arbejder meget på at forbedre og generelt hygger mig med. Denne hedder pizzastenen.dk. Ha’ en rigtig god dag og hyg dig med noget rigtig god mad! For din egen skyld.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.