Italiensk design og tysk håndværk

maj 6, 2014 by Mette

Candice Cooper har på rekordtid udviklet sig til et originalt og moderne modemærke, som har betaget store dele af befolkningen med kreative designs. Netop designdelen er meget særpræget, hvilket betyder at mange nærmest forelsker sig i mærket, imens andre afskyer det. Hvis du er i førstnævnte gruppe tør vi godt garantere, at du har en fast sko-partner for resten af livet!

Candice Cooper lancerede deres første sko i 2006 – siden er det gået stærkt. At være en ny spiller i modebranchen er ikke let, men den konstante og kompromisløse stil har vakt stor respekt for det tyske brand. Candice Cooper er ikke som alle andre – essensen bag er således at man skiller sig ud fra mængden.

Bag mærket står designeren Christoph Siegel, som også tidligere har haft succes med andre brands. Hans kærlighed går dog ubeskåret til Candice Cooper i øjeblikket, hvilket er fuldt forståeligt taget succesen i betragtning.

Tysk kvalitet og italiensk design håndværk
Christoph Siegel er tysker – derfor kan man forvente kvalitet udover det sædvanlige. Candice Cooper har lagt stor fokus på netop kvaliteten, hvor skoene skal være funktionelle, behagelige at bære og ikke mindst langtidsholdbare.

Christoph Siegel og Candice Cooper har opnået den høje kvalitet via deres fabrik i Toscana, Italien. Her bliver skoene håndlavet i de bedste italienske materialer, såsom kalve- og gedeskind. Dette gør mærket high-end, da hver eneste sko der forlader producenten er omhyggeligt produceret.

Kjoler fra 5preview

Kjoler er ikke bare kjoler; de findes således i et hav af designs, materialer, former og længder i dag, hvilket nærmest gør det til en hel videnskab, at vælge den rigtige. Mange nye mærker, heriblandt et væld af danske, har desuden meldt sin ankomst i modebranchen de seneste år, hvilket gør udvalget endnu større.

Man kan sige meget om kjoler, men én ting er helt sikkert: alle kvinder ejer dem! Der er garanti for, at du finder en eller flere kjoler, uagtet hvilken kvindes garderobe, du går på opdagelse i. Dette siger lidt om kjolers udbredelse, som man bestemt ikke må tage fejl af. 5Preview er netop begyndt på design af kjoler og hvilken succes.

Kjoler til både hverdag og fest

Mange tror, fejlagtigt, at kjoler kun er til festlige begivenheder, hvor man skal føre sig frem. Det er dog ikke tilfældet, tværtimod! 5 Preview kjoler kan således sagtens bruges til hverdag også, hvis du ønsker et moderne og stilfuldt look.

Som sagt findes der et hav af forskellige 5Preview kjoler på markedet; du finder blandt andet helt lårkorte modeller, der kan give din stil et frækt og seksuelt pift. Til mere professionelle situationer kan en længere kjole anbefales, ligesom der også findes de klassiske cocktail-kjoler.

Uanset hvad du leder efter findes det altså – når det kommer til kjoler, er det nærmest kun din egen fantasi, der sætter grænser.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *