Kan man få SMS lån som 18-årig?

juli 3, 2018 by Mikkeldaugaard

Er du 18 år gammel, og har du behov for et SMS lån? Hvis ja, så er du med garanti ikke den eneste 18-årige, der godt kunne bruge lidt flere penge at gøre godt med. Det har betydet, at der hvert år er mange danske unge, der vælger at optage et såkaldt SMS lån over mobilen. Et SMS lån dækker i dag over både et lån optaget via SMS, men også over mobilens net. Der er mange unge, der vælger denne form for lån, hvilket primært skyldes, at de er både lette, hurtige og nemme at optage.

Hvordan finder jeg et SMS lån, når jeg er 18 år?

Det første du skal gøre er, at finde frem til, hvor mange penge, du vil låne. Næste skridt er dernæst at finde en låneudbyder via din telefon, som tilbyder SMS lån til 18-årige. Der findes heldigvis rigtig mange danske låneudbydere, der tilbyder lån til danske unge, men det er dog vigtigt at understrege, at det langt fra er alle långivere, der udbyder lån til 18-årige. Andre steder er det dog et krav, at du er 20 år eller ældre – det er meget forskelligt fra udbyder til udbyder. Sammenlign SMS lån med lån fra 500 kr. her

Fem ting, du bør overveje, inden du optager et SMS lån

Der er mange ting, du skal tage stilling til, inden du går ud og optager et SMS lån – specielt hvis du ikke er ældre end 18 år. Nedenfor finder du fem ting, du skal overveje nøje og tage stilling til, inden du går ud og optager et hvilket som helst lån.

● Har du rent faktisk råd til at optage lånet?
● Har du undersøgt markedet og dine muligheder for at optage et SMS lån som 18-årig?
● Hvor mange udgifter er der forbundet med lånet? Hvad lyder dets ÅOP på?
● Hvordan har du intentioner om at tilbagebetale dit lån?
● Er det nødvendigt at optage det respektive lån eller har du andre muligheder eller alternativer?

Hvor meget koster et SMS lån for en 18-årig?

Hvis du som 18-årig ønsker at optage et SMS lån, så er der mange ting, du skal tage højde for. Det kun ved at være grundig, at du sikre dig, at prisen ikke bliver skyhøj. Du skal bl.a. holde nøje øje med ÅOP (årlige omkostninger i procent), der viser, hvad den reelle rente er – inkl. gebyrer, alle renter og øvrige omkostninger forbundet med lånet. Det er også dette punkt, du bør bruge, når du skal sammenligne de forskellige låneudbydere.

Endvidere, så er det også fornuftigt at holde øje med lånets løbetid. Løbetiden er den periode, hvorover det respektive lån skal afbetales. Du skal være opmærksom på, at den kan variere rigtig meget ved mindre lån, hvilket et SMS lån er. Hvis du låner under 6.000 kr., så er løbetiden oftest på 30 dage. Derfor er det uhyre vigtigt, at du er sikker på, at du har mulighed for at afdrage lånet indenfor denne periode – ellers vil du blive pålagt yderligere renter og gebyrer, hvilket sagtens vil kunne betragtes som et økonomisk rap over nallerne.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *