Køb en citybike – et trofast og pålideligt transportmiddel

oktober 29, 2014 by artikelkvinden

Som studerende, så er pengene ikke altid i overflod, og man lærer hurtigt at måtte nøjes. SU’en rækker ikke til det vilde, så der er mange goder i hverdagen som man ikke kan tillade sig. Går man på et af landets universiteter, så bor man sikkert også i områder omkring universitets område. Grundlæggende er der to muligheder for transport til forelæsningerne – givet, at man ikke bor lige ved siden af universitetet – bus eller cykel. Bussen koster dagligt penge, enten med billetter, klippekort, uddannelseskort eller det nye rejsekort. Det er også en udgift, som mange nemt kan være foruden. Cyklen er nemlig er langt billigere alternativ, hvor man ikke kun kommer frem, men samtidig også får lidt dagligt motion.

Den perfekte løsning ville være, hvis man fik anskaffet sig en citybike. Med en citybike i cykelskuret, så har man et alsidigt transportmiddel, som er skabt og produceret til kortere ture, men som kan modstå vind og vejr. Det er muligt både at have den lange maxikjole på, og støvler med hæl er heller ikke noget problem fordi tankevirksomheden bag ved konceptet omkring citybikes nemlig har været alle mulige senarier forbi. Med indvendige gear, så er der ikke særlig stor vedligeholdelse ved hverdagscykler, så med mindre man kører over en bunke glasskår, så burde din citybike altid stå til rådighed, i tip top stand.

Skal man ud og købe sådan en cykel, så er det selvfølgelig en stor udgift på én gang. Det anbefales, at man køber sin hverdagscykel hos en autoriseret forhandler, som for eksempel hos en af nettets bedste og mest anerkendte forhandlere, www.cykelpartner.dk. Priserne er højere end hos supermarkeder og byggemarkeder, men kvaliteten af cyklen er også helt tydelig. Så vil man sikre transporten til universitetet de næste fem år, så skal man investere fra start af, ellers bliver det en dyr affære hen ad vejen.

Har du også lidt for mange undskyldninger for ikke at komme ud om vinteren? Det er koldt, det bliver hurtigt mørkt, det er glat eller dine sko er for kolde.

Mørket kan let ændres. Sæt lygter på din cykel, det er alligevel lovpligtigt hvis du vil cykle efter mørkets frembrud. Der findes mange gode lygter, det er bare at vælge. Det glatte kan du som sådan ikke gøre noget ved. Du kan køre mere forsigtigt, og du kan bruge nogle gode dæk – men det er nok også det.

Kulden kan du forberede dig på, så den ikke får dig ned med nakken. Cykler du normalt i almindeligt træningstøj, så tag et sæt skiundertøj og skistrømper på under tøjet – så er du klar. Cykler du normalt i specielt cykeltøj, findes dette også i en vinterudgave. Ingen undskyldninger!

 

 

 

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *