Myten der forhindrer dig i at få tonede arme

november 12, 2014 by jjdenmark

Med alderen bliver det næsten umuligt at komme udenom problemet bedre kendt som ”mormor arme”, med mindre du ved præcist, hvordan det skal undgås eller bekæmpes. Der er desværre enormt mange myter, der forhindrer dig i at få tonede arme, og følger du de forkerte råd, kan du træne dig tosset uden resultater. Det bedste er derfor at læse grundigt om myter, der forhindrer dig i at opnå resultater, inden du går i gang med træningen. Du kan lave grundig research på nettet eller tale med en personlig træner.

Her gennemgås de hyppigste myter, så du kan komme ud af starthullet og få flotte og tonede arme.
Muskeltræning er ikke det samme som fedtforbrænding. Én af de største myter der forhindrer dig i at få tonede arme er, at det er tilstrækkeligt at træne sine muskler. Træner du dine muskler, kan du naturligvis få dem til at se pænere ud, men derudover vil du ikke kunne tabe dig af det. Fedtlaget ligger nemlig ovenpå musklerne, og vil ikke blive påvirket meget af rendyrket muskeltræning.
Derfor er der flere ting, som du bør kombinere din muskeltræning med. For det første skal du optimere din fedtforbrænding for at undgå myten, der forhindrer dig i at få tonede arme. Det kan du først og fremmest gøre ved at udøve fysiske aktiviteter som, for eksempel, løbetræning, roning eller cykling. Derudover er det naturligvis vigtigt, at du spiser sundt. Med en sund kost og konditionstræning er du super godt udrustet til at få tonede arme igennem muskeltræning. Det gælder således om at kombinere muskeltræning, konditionstræning og en sund diæt, hvis du skal undgå myten, der forhindrer dig i at få tonede arme. Der er dog mange forskellige typer diæter og former for konditionstræning. Det kan godt være et enormt forvirrende univers at bevæge sig ind i.

Myten om muskeltræning der forhindrer dig i at få tonede arme

Som nævnt er det ikke nok at udelukkende træne muskler, men det er dog nødvendigt. Man kan træne sine muskler på mange måder, og det er vigtigt at være opmærksom på, at det bliver gjort korrekt. For det første skal du undgå at overtræne. Overtræning hører til myten, der forhindrer dig i at få tonede arme.
Det handler ikke om hvor meget du træner, men hvordan du træner. Træner du for meget, vil dine muskler ikke have tid til at komme sig imellem hver session. Resultatet er, at musklerne bliver tæret på i stedet for opbygget. Det er således direkte skadeligt for dine muskler at træne for meget, og du ender med at opnå det modsatte resultat, end du stræber mod. Det er fordelsagtigt at træne cirka 3 gange ugentligt.

Derudover skal du være opmærksom på, at du ikke træner med for lette vægte. Du må langt hellere tage få øvelser med tunge vægte end mange øvelser med lette vægte, hvi s du skal komme udenom myten, der forhindrer dig i at få tonede arme. Tager du rigtig mange øvelser med lette vægte, vil du opleve at dine arme syrer til, og dette er ikke det samme sund træning. Dine muskler får ikke noget ud af at syre til.

Myten om fedtforbrænding der forhindrer dig i at få tonede arme

Du har ingen kontrol over, hvor din fedtforbrænding er højest – det er både individuelt og noget, som ændrer sig med årene. Derfor vil du ikke kun kunne tone armene, men derimod blive slankere overalt. Derfor skal du sørge for at spise sundt. Få en masse vitaminer og spis masser af grønt. Der er hundredvis af forskellige typer slankekure, og det kan være forskelligt, hvad der passer bedst til dig. En god ide er at vælge en slankekur, som du godt kan lide, og har det godt med. Så er der nemlig størst mulighed for, at du holder den. Èn af de største myter der forhindrer dig i at få tonede arme, er mirakelslankekure i form a piller eller andre tilskudsstoffer. Det virker sjældent, og hvorfor bruge en masse penge på noget, der er fabriksfremstillet, når du kan lave en dejlig salat af årstidens lækre grøntsager.

Derudover må du ikke glemme, at vi alle er født med forskellige kropsformer og muskelformer. Derfor kan vi aldrig komme til at se ens ud. Dine arme er som de er, men der er ikke noget i vejen for, at du kan få det bedste frem i dem. Hæng dig heller ikke i skønhedsmagasiner og før-og-efter-billeder. Glem ikke at photoshop, har gjort det langt nemmere at få dig med på myten, der forhindrer dig i at få tonede arme. Så læg en fornuftig trænings- og spiseplan, og nyd frugterne af dit hårde arbejde. I sidste ende betaler det sig, og du bør ikke længere være bekymret om at blive mormor før tid.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *