Køb en pæn, mobilvenlig hjemmeside til lavpris

november 3, 2016 by Gabani


Er du i iværksætter med et begrænset budget og skal du bruge en pæn og billig hjemme? Så burde du læse dette her.

Der er rigtig mange udgifter i forbindelse med opstart af virksomhed. Indkøb af materialer og varer. Oprettelse af erhvervskonto i banken. Køb af telefoner og telefonabonnementer og så videre og så videre.

Nu har du chancen for at få lavet en pæn og præsentabel hjemmeside og spare en masse penge.

Som iværksætter er det vigtigt at få fat på så mange kunder som muligt og her kommer en hjemmeside ind i billedet. En hjemmeside kan være en god måde at skabe kontakt til potentielle kunder.

Med en hjemmeside kan mulige kunder nemt se hvad du sælges. Om det er produkter eller en service. Det er underordnet. En hjemmeside kan med en god tekst og gode billeder vise hvad dit firma sælger.

Flere og flere internet brugere ser hjemmesider på deres mobiltelefon eller deres tablet. Derfor er det vigtigt at din hjemmeside bliver responsiv, det vil sige, at den skal kunne tilpasse sig alle skærmstørrelser, som den vises på. En responsiv hjemmeside kaldes også mobilvenlig. Det er uhensigtsmæssigt at se en fuld størrelse hjemmeside på en mobiltelefonskærm, så de fleste vil gå tilbage til søgningen og finder en tilsvarende og mobilvenlig side, som tilbyder det samme som dig, altså en konkurrent.

Billig-hjemmeside.nu er en hobbyvirksomhed, yder en god  service. At det er en hobbyvirksomhed har naturligvis betydning for den lave pris. Jeg laver hjemmesider for min fornøjelses skyld og kan derfor tillade mig at nøjes med at lave en hjemmeside af gangen .

I det jeg er har arbejdet i mange forskellige brancher og har en uddannelse indenfor markedsføring, kan jeg hurtigt sætte mig ind i kundens behov og det kan ses på hjemmesiden.

Til den lave pris får du en skabelon til hjemmesiden baggrund og design, en simpel hjemmeside på 1-5 sider, indsættelse og af tekster og billeder og installering på dit webhotel. Sørg for at forberede  dig. Det er er rigtig god ide af du sørger for billeder til hjemmesiden. Billederne se præsentable ud. De skal virke  tiltrækkende på kunder og du skal være kritisk når du tager dem. Sørg for at billederne virker professionelle. Hvis du kan, så lav billedet om til en mindre kvalitet. En mobiltelefon tager billeder i flere Megabytes, men hjemmesiden skal kun vise billeder på under 300 KB afhængig af, hvor meget det skal fylde, naturligvis. Du kam bruge programmet Paint eller lignende til at sænke billedets opløsning. Der er også mange steder på nettet du kan gøre det.

Du behøver ikke have kendskab til hjemmesider, domæner og webhoteller. Jeg fortæller dig det nødvendige. Jeg synes selv at jeg er god til at forklare ord og begreber vi skal bruge for at tale og skrive sammen og hjemmesiden. Jeg har lavet et billede af en hjemmeside med pile og tekst, som viser hvad de forskellige dele af en hjemmeside hedder. Uden de nødvendige ord er det jo temmeligt svært at beskrive, hvordan en hjemmeside skal se ud. Så du vil lære de nødvendige ord af mig.

Læs mere her: http://billig-hjemmeside.nu


3 Comments »

  1. SmartSol siger:

    Spændende løsning til nye hjemmesider

  2. Thomas siger:

    Det lyder simpelt – må jeg have kigget nærmere på

  3. Webhotel siger:

    Jeg er kommet forbi Webhostio, hvor det er muligt at vælge et billigt webhotel. Sammenligne webhoteller med hinanden og læse om hvor man kan købe sig til det billigste domæne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *