Laika rumdesign: Space matters

juli 3, 2018 by laikarum

SPACE MATTERS: Sådan bliver arbejdspladsen mere indbydende

 

  1. Skab rum for kreativitet

Ved at skabe rum for kreativitet bliver arbejdsmiljøet og atmosfæren på arbejdspladsen mere idérig og indbydende. Vi arbejder primært ud fra en orientering om, at ethvert arbejdsmiljø kræver en speciel indretning. Dermed sagt, at to arbejdspladser ikke er ens. For at implementere et kreativt miljø på arbejdspladsen, kræves det at man spørger de arbejdende om, hvad der vil gøre deres arbejde mere kreativt og måske indbydende til ideudveksling og samtale. Ved at skabe rum, hvor samtale er i fokus, og hvor rummet er lærering bliver ofte omfattet som en proces, hvor medarbejderne der er omgivet af disse omgivelser hurtigere kommer i snak om netop omgivelserne. På denne måde bliver omgivelserne ikke bare omgivelser og rum hvori medarbejderne befærder sig, men også rum, hvor der forekommer udveksling af idéer.

 

  1. Brug farver og implementer farvekoder i indretningen

Farver bruges til at skabe en rød tråd i lokaler og indretning. Disse farver kan være angivet i logo, eller kan være farver man selv vælger til at skabe nogle professionelle, trygge eller hyggelige rammer. Eksempelvis vil rumindretningen naturligvis være forskellig alt efter, hvad rummet skal bruges til. Eksempelvis vil der bruges flere ressourcer på interiører i rum der bruges meget og dermed vil deco også oftest indgå i rum som er anført som hall, gang eller møderum. Spørg derfor dig selv om, hvordan farverne spiller sammen, og om hvilke farver der går godt til lysindfald, hvilke der er behagelige for øjnene, og hvilke farver der skal springe rummets indretning.

 

  1. Research er vigtigt når det kommer til rum

Det er vigtigt, at rummene analyseres, således rummet kan blive udnyttet bedst muligt. Få en analytiker eller konsulent til at observere, eller spørg som selv om hvad rummet bruges til, hvordan rummet bruges og om rummes kan optimeres med hensyn til brug. Er der særlige hjørner der er foretrukket, eller bliver midten af lokalet oftest brugt som samlingspunkt? Når der er lavet analyser på rummet s indretning kan du derefter arbejde på at optimere rummet, og derigennem foretage ændringer i indretning og stil

 

Brug for hjælp?

Laika Rumdesign er førende eksperter for erhverv der ønsker et andet rummeligt design. Vi arbejder til dagligt med at optimere forskellige lokalemæssige sammensætninger.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *