Leggings er det nye sort

marts 15, 2012 by artikelmanden

Når jeg kigger i bybilledet så står det helt klart. Leggings er det nye sort og de er kommet for at blive, hvad enten man kan lide dem eller ej. Næsten alle piger / unge kvinder i alderen 17-22 år går i den ene eller anden form for leggings. Tynde og tykke går de alle sammen i det.

Dog kan vi hurtigt starte en lang diskussion om hvem der skal have lov til at gå i det, men det vil jeg ikke rigtig komme ind på her.

Jeg vil bare hurtigt skrive min holdning: PAS PÅ kvinder. I kan meget hurtigt komme til at se dumme ud i leggings. Sørg for at du har en trøje, kjole eller andet, som dækker det meste af røven, ellers ser det bare ud som om, at du er kommet af sted i nattøj, specielt hvis man har lidt ekstra på sidebenene.

Har du en anden holdning, så kan du dele den med mig i kommentarerne.

Typer af leggings

Af forskellige typer af leggings kan nævnes de helt almindelige sorte leggings, som de fleste kvinder går i, men der er efterhånden kommer andre modeller. Nu er det muligt at få leggings i mange forskellige farver og materialer. Der findes for eksempel leggings i sølv og guld, som ser helt vildt godt ud på et dansegulv, hvor de skinner. Til sidst findes der også højtaljede bukser eller leggings fra Pieces om man vil. Det er nemlig kun dette ene mærke der laver de højtaljede leggings, som på det sidste er blevet utrolig populære.

Almindelige leggings i sort

Som nævnt er der de almindelige leggings. Dem er der ikke så meget at skrive om. De er sort og sidder rigtig tæt til kroppen. Det er derfor vigtigt at du som kvinde har en pæn figur, ellers bør du holde dig lagt fra leggings eller i hvert fald sørge for at du har en stor trøje eller kjole ud over, som kan dække din bagdel + lår.

Leggings i andre farver med glitter

Leggings i andre farver er bare de almindelige, som er blevet farvet på en anden måde. Dog er det ofte i sølv eller gulv også er der blevet syet forskellige former for glitter på, så du kommer til at stråle. Med glimmer limet til sine leggings er det lidt nemmere at fjerne fokus fra de private dele, men jeg vil stadigvæk mene, at man bør have en trøje eller kjole på samtidig.

Højtaljede leggings / bukser fra Pieces

Med de højtaljede bukser fra Pieces er det næsten lige meget hvad man gør. De ligner almindelige bukser så meget og er faktisk rimelig langt fra de oprindelige leggings. Den store sammenligning er i, at de højtaljede leggings stadigvæk sidder utrolig tæt på kroppen, men de er lavet i andre materialer, som gør, at de har en form for kompression, som holder fast på evt. overskydende bollehåndtag.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *