Brug nettet til at spare penge

marts 15, 2012 by Bakken

Når det gælder om at spare penge, for at få lidt mere luft i privatøkonomien, eller til forbrug, så er der mange forskellige ting man kan gøre, nogen bedre end andre. Nettet er klart et af de bedre steder at spare penge, da det ikke kræver den store indsats, men stadig kan give en god gevinst.

Hvad kan man spare på?

Du kan sådan set spare penge på næsten alt, via nettet. Grunden til at produkter ofte er billigere når du køber dem over nettet er, at de forskelliger webshops jo ikke har udgifter til mange ansatte, flot inventar, dyre lokaler osv. osv. At spare penge på mad, er nok det eneste jeg kan komme i tanke om, du ikke kan på nettet.

Hvor kan jeg spare?

Der findes mange forskellige sider, som indeholder en eller anden service, som i sidste ende kommer til at spare dig penge, igen er nogle mere effektive end andre, generelt kan man dog sige at du næsten sparer penge lige meget hvad, da webshops jo ikke har de førnævnte udgifter som fysiske butikker har, og derfor i rigtig mange tilfælde kan gøre det billigere under alle omstændigheder.

Der findes også koncepter på nettet der gør det endnu lettere at finde de billigste steder, og dem får du lige et par stykker af her:

  1. Tilbudssider: På tilbudssiderne, eller “deal sites” som de også bliver kaldt, kan du spare virkelig mange penge! Konceptet er at prisen bliver sat 50% eller mere ned, hvor butikkerne så får en masse nye kunder, som de så håber kommer tilbage, og betaler fuld pris en anden gang, og måske endda bliver faste kunder.Der findes et hav af disse sider, og du kan spare på alt fra tøj, restaurantbesøg, vinduespudsning og kro ophold til massage. Så det er altså ikke kun produkter og services på nettet du kan spare på, men også produkter og services i den fysiske verde, du køber (og printer) blot gavekortet fra nettet af.
  2. Prissammenligningssider: Prissammenligningssider er som ordet meget klart hentyder til, sider der sammenligner priser på forskellige produkter. Det eneste det kræver for at finde sider med denne service, er en google søgning på det du nu leder efter, efterfulgt af  “prissammenligning”
  3. køb ind over nettet i udlandet: Her er det vigtigt at det er lande der er med i EU du køber fra, da det både er mere sikkert, plus at du undgår at betale told, og dansk moms. Det eneste minus er fragten, men da momsen er sparet, og det generelt er billigere i de andre EU lander end i Danmark, så plejer der at være en besparelse på mange produkter alligevel. Jeg benytter selv meget, webshops i England og Tyskland.

Der er et hav af andre steder og metoder du kan spare penge på nettet med, men her har du fået nogen af dem, som har sparet mig for mest.


2 Comments »

  1. Simon siger:

    Jeg bruger også nettet til offline køb. F.eks. bruger jeg tilbudsugen.dk til at søge efter tilbud i dagligvarebutikker. Hvis jeg f.eks. har lyst til flødeboller, så kan jeg søge efter det og se hvor det er billigst meget nemt. Så slipper jeg for at læse 10 tilbudsaviser igennem.

  2. Peter siger:

    Mange billige ting på internettet, har brugt ebay flere gange.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *