Leggings hitter blandt unge

september 18, 2012 by zretty

Leggings er noget af det mest populære stykke tøj du kan få for tiden. Deres popularitet skyldtes helt sikkert, at de kan sammensættes med alt tøj. Du kan altid få din top, trøje, sweater eller andet til, at se godt ud med et par leggings. Alle piger ved, at det kan være utrolig svært, at sammensætte et outfit med et par normale bukser. Bukserne passer kun sammen med et begrænset antal af de trøjer eller toppe du har. Så hvis du vil slippe for det, så køb dig et par ordentlig leggings og nyd, at du nu kan sammensætte alle dine toppe og trøjer med dine leggings.

Nye typer leggings

For få år siden kunne du kun få normale sorte, tynde leggings. I dag kan du få alle tænkelige former for leggings. Du kan få leggings med udskæringer for, at vise mere hud. Du kan få leggings i alle tænkelige farver og endda med trykte motiver. Noget af det nyeste inde for denne mode, er højtaljede leggings. Disse leggings er inspireret af 80érne og 90érne og er blevet ekstremt populær blandt de unge kvinder i Danmark. En fordel ved højtaljede  leggings er, at de strammer maven lidt ind, så har du en lille “topmave” du er træt af, så vil du se lidt tyndere ud i et par højtaljedet leggings uden, at de gnaver og gør ondt. I dag kan du også købe leggings med lommer og lynlås bagpå, hvilket gør dem mere praktiske end de tidligere udgaver.

Går du i leggings har du sikkert lagt mærke til, at drengene kigger ekstra meget efter dig. Vi kan lige så godt være ærlige og sige, at leggings simpelthen er mere sexet end et par normale bukser. De fleste drenge kan godt lide, at der ikke er overladt for meget til fantasien, så jo tættere dine bukser sidder og jo tyndere de er, jo mere attraktiv bliver du over for de fleste drenge. Pas dog på med ikke, at overdrive effekten af din feminine krop. Viser du for meget af dig selv, kan du også ende med, at sende et negativt signal og dermed skubbe de drenge væk, der har de bedste intentioner.

Undgå pinlige episoder

Skal du købe leggings bør du være opmærksom på, at billigere leggings har en tendens til, at kravle langt op, og give dig en såkaldt “cameltoe”. Så hvis du ikke ønsker dig den form for opmærksomhed, så bør du investere i et par ordentlige kvalitets leggings. De dyre leggings er lavet med ekstra meget støtte, så du ikke får den såkaldte “cameltoe”. Hvis du alligevel køber eller har nogle billigere leggings, der kravler godt op, så sørg for, at gå i noget ordentligt undertøj der kan give lidt ekstra beskyttelse mod pinlige situationer.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *