Ferie på Algarvekysten

august 26, 2012 by stationen

Mange danskere vælger at forlade Danmarks ofte kedelige sommervejr, til fordel for de mere stabile temperaturer sydpå. Det er især lande som Spanien, Italien og Portugal som står klar til at tage i mod os danskere. Lande som disse har næsten garanti for godt vejr om sommeren, og er derfor et hit blandt danskerne.

Algarvekysten i Portugal

Hvis du vælger at tage til Portugal, vil du højest sandsynligt være interesseret i Algarvekysten. Stort set alle turister vælger Algarvekysten som deres destination for sommerferien, hvis de tager til Portugal. Algarvekysten er Portugals sydligste kyst, og er samtidigt et af de sydligste områder i hele Europa. Derfor er det også et af de varmeste områder i Europa. Hvis det er sol og varme du søger, er Algavekysten derfor et godt bud på en feriedestination.

Selvom temperaturen er høj, så bliver det aldrig så varmt, at man ikke kan holde det ud. Det skylde beliggenheden ude ved kysten, som sørger for at sende en behagelig luft ind over land. Det betyder bestemt ikke at du slipper for varme, men blot at temperaturen er varm med behagelig.

Du kan flyve til Faro lufthavn fra Billund og København.

Strande og badeforhold

Algarvekysten ligger ud til det store Atlanterhav. Det betyder også at badevandstemperaturen er forholdsvis kølig. Det er ikke usandsynligt at du vil føle vandet er koldere end på en god varm sommerdag i Danmark. Det store Atlanterhav sørger nemlig for at temperaturen i havet forholder sig meget kølig. Der er dog massere af strande og rig mulighed for at slappe af på stranden og nyde en dejlig forfriskende dukkert når varmen bliver for meget.

Algarvekysten er også kendt for alle sine aktiviteter langs kystlinjen. På stort set alle strande finder du massere af muligheder for at prøve kræfter med vandski, vandscooter og diverse oppustelige tingester som kan trækkes efter motorbåde. En af de mest populære er den såkaldte fly-fish, hvor en flok deltagere sidder på en gul oppustelig “fisk”, som trækkes af en speedbåd. Det gælder så om at holde godt fast, uden at blive smidt af.

Feriebolig eller hotel?

Du skal tage stilling til om at du ønsker at leje en af de mange ferieboliger i Portugal eller om du vil bo på et hotel. Fordelen ved ferieboliger er selvfølgelig muligheden for mere plads samt privatliv, men du skal samtidig selv sørge for indkøb og rengøring (hvis du er der i længere tid). De fleste ferieboliger har egen pool, men det har alle hoteller selvfølgelig også. Du kan finde hoteller til alle prisniveauer, men det vil oftest være en lille smule dyre at leje en privat feriebolig.

Læs flere rejsetips på http://www.billigeflybilletter.dk/


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *