Løbehjul Til Julegave – Hvor og Hvor Meget?

oktober 8, 2014 by Susanne Iversen

Denne artikel har til hensigt, at guide dig til at finde det rigtige sted at købe præcis det løbehjul du er på udkik efter til den kommende julegave.

Kørsel eller Tricks eller begge dele?

Det er afgørende om løbehjulet skal bruges UDELUKKENDE som transport middel til og fra skole – eller det derimod mere er til at lave tricks på skolen og i fritiden. Løbehjul som bruges til transport, er ifølge Martin Olsen, Løbehjuls ekspert fra Legehjulet.dk, ALTID og oftest med STORE hjul. De store hjul giver dem evnen til at rulle lettere og hurtigere hen over små ujævnheder i vejen. Ligeledes kan de klappes sammen, fordi de skal være lette at løfte – så de kan tages med i busserne/bilerne så brugeren kan bruge dem ON THE RUN. Transport løbehjul skal have et styr som er HØJT – så brugeren kan stå med rank ryg – hvorfor det ellers hurtigt bliver ubehageligt at køre længere ture på dette. Samtidig får man den optimale overførsel af energi til at flytte løbehjulet fremad – når køreren kan trække / skubbe løbehjulet fremad, fordi højden passer.

Trick løbehjulet er derimod anderledes. Det skal være bygget af færrest mulige dele, så det ikke rasler fra hinanden når man kører på ramperne. Det er bygget af stærke komponenter, som er tykke og vejer langt mere end transport løbehjulet som oftest er spinkelt og let. Du kan hurtigt se det er et trick løbehjul – for hjulene er oftest 100 eller 110 mm store / eller små om man vil – fordi små hjul er stærke og holder og modstår de mange stød de bliver udsat for gennem rampekørslen.

Herunder kan du se de to løbehjul ved siden af hinanden. Til venstre trick løbehjulet (District V4 integrated) med små hjul, decket tæt ved jorden, hjulene med aluminium indeni, baren (styret) som er ud af ET stykke fordi det skal være stærkt. Dette sammenlignet med My Hood løbehjulet ideelt til transport, som har 20 cm store hjul, et styr som kan justeres op til en højde på 104 cm (det er højt)

 

District V4 Komplet Integrated Løbehjul HVID

Nettet dominerer handlen med løbehjul

Det er efterhånden blevet internettet som dominerer salget løbehjul, skateboards og rulleskøjter. Store netbukker som Skatepro og Legehjulet – gør det så godt online, at kunderne er trygge nok ved at købe og få sendt hjem. Hver en lille detalje på løbehjulet kan ses yderst præcist – så kunderne vælger oftere og oftere denne løsning fremfor at gå i butikker hvor udbuddet er LANGT mindre.

Prisniveauet online holdes yderst skarpt blandt de 50-100 konkurrenter. Det betyder, at det man får for pengene online er LANGT større end hvad du kan finde i en fysisk butik. Måske også en kedelig tendens, som gør at vi i flere og flere byer ser butikker lukke pga faldende kunde tilstrømning. (folk køber gerne online).
Julegaverne kan klares lørdag fra sofaen

Nu du har læst min artikel og allerede er blevet godt klædt på til at vælge det rigtige type løbehjul er det jo bare at komme igang. Du kan jo lige lægge vejen forbi denne artikel også før du afgiver dit endelig køb. God jagt.

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *