Med det nye Altro Aquarius sikkerhedsgulv

august 13, 2013 by Altro

Med det nyeste teknologiske gennembrud fra Altro får du et sikkerhedsgulv, der både er beregnet til sko og bare fødder.

Denne nyskabelse er ikke kun beregnet til sko med bløde såler men til alle sko også de med hårde såler og gummisåler, hvilket gør gulvet perfekt til en lang række områder. Produktet revolutionerer udvalget indenfor gulve til våde og potentielt våde områder. Samtidig fjerner det enhver tvivl om, hvordan og hvor man skal lægge sikkerhedsgulve, der egner sig til både bare fødder og sko. På nuværende tidspunkt er et nubret sikkerhedsgulv den perfekte løsning til folk med bare fødder, og folk der går med sko med bløde såler i våde områder, som fx svømmebassiner og brusere. Men når det gælder våde områder i almindelighed fx badeværelser, brusere og omklædningsrum, så stilles der nogle flere krav.

Ofte skal folk med bare og våde fødder færdes på det samme gulv, som folk der er tørre og iført forskelligt slags fodtøj. Det kan være vanskeligt, når man skal vælge og installere en passende gulvbelægning. I dag er man nødt til at vurdere den risiko, det medfører for dem med sko eller bare fødder, og man må afgøre, om man vil installere et struktureret eller et standard sikkerhedsgulv. Ikke længere Inspireret af kundernes feedback har det taget tre år at udvikle Altro Aquarius. I dag kan vi garantere et gulv, der er ideelt til områder, hvor der både er vådt og tørt, og hvor der bliver gået med og uden sko. Altro Aquarius er blevet gennemtestet med en lang række forskelligt fodtøj for at opnå den størst mulige sikkerhed – det gælder både gummi, bløde såler, hårde såler, træningssko, lædersåler og hjemmesko. Testresultaterne giver dig vished for, at du her vælger et produkt, som virkelig holder, hvad det lover, hver gang og hele tiden.

Altro Aquarius – designet til at skabe ro i sindet og sikkerhed for dine kunder.

Hospitalssygeplejersken hjælper en patient fra sengen og ud på badeværelset. En mor hjælper sit barn med at få tøj på efter svømmeundervisningen. Basketballspillerne står ud af badet og drypper med vand rundt om sine holdkammerarter, der allerede har fået tøj på. Disse scenarier stiller tilsyneladende uforenelige krav til gulvbelægningen. Altro Aquarius imødekommer imidlertid alle disse krav og flere til. Installér ét produkt og du har fjernet risikoen.

Farver der heler og skaber komfort /Altro

Altro Aquarius farveudvalget er omhyggeligt sammensat og  giver et væld af både moderne og traditionelle  designmuligheder. Farverne er bløde, virker helende og skaber en hjemlig følelse, uanset om man vælger udgaven  med eller uden chip.

  • Glade farver skaber en imødekommende atmosfære på plejehjem og virker opmuntrende på hospitaler, hvilket netop er afgørende for at patienten kan blive rask eller bevare sit gode helbred.
  • Et ikke-glimtrende finish og chipped/ikke-chipped varianter er ideelle til patienter, der lider af demens samt de svagtseende.
  • Kan kombiners med Altro Uno i tilstødende områder

 


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.