Skab illusioner med makeup

august 13, 2013 by riis20

Makeup er eminent til at skabe skygger og effekter og det er dette princip der er blevet videreudviklet til permanent makeup. Ulemperne ved almindelig makeup er at det er tidskrævende og besværligt at skulle lægge på hver dag og resultatet af det bliver heller ikke ensartet hver dag. Er det en makeup du ønsker skal holde og vil du gerne have at fx dine læber forbliver fyldige hver dag så er permanent makeup løsningen. Fordelen ved permanent makeup er at du får et ensartet udtryk og fyldige læber uden at skulle gøre noget for det.

Få fyldige læber helt uden operation med permanent makeup

Hvis ikke du er udstyret med fyldige læber fra naturens side, men går og drømmer om det så findes der heldigvis flere måder hvorpå du kan opnå fyldige læbe. En af de mest naturlige måder til at få mere fylde i læberne er med permanent makeup. Med permanent makeup skal du hverken gå igennem en operation eller få foretaget indsprøjtninger med fillerprodukt for at få fyldige læber hvilket er en kæmpe fordel. Permanent makeup giver dig samtidig et flottere og mere naturligt look, som du ikke vil kunne opnå med ved at gå under kniven eller sprøjten.

Mikropigmentering

Permanent makeup går også under mikropigmentering, hvilket er et navn der dækker over en form for tatoveringsteknik, hvor sterile engangsnåle indfører naturlige pigment farver i hudens yderste lag. I kraft af at mikropigmenteringen kun går 0,2 mm ned i huden, vil din permanente makeup aftage gradvist efter nogle år. Hvis du vil opretholde et flot resultat og dine smukke fyldige læber så kræver dette blot en retouch en gang årligt.

På Duwald.dk finder du nogle af landets førende eksperter i mikropigmentering, som kender hemmeligheden bag en flot makeup. Hos Düwald er du sikker på at den permanente makeup bliver tonet i en farve der matcher dig, så du får en flot og naturlig mund og IKKE en selvstændig tatovering i dit ansigt uden for dine naturlige linjer.

Andre behandlinger

De er også eksperter i mange andre ting end lige at ligge makeup. Du kan både få massage, blive klippet og få ordnet negle. De er topuddannede i de forskelle slags ting, som gør at du får en mere professionel behandling, hvilket vil sige at du også går tilfreds derfra. Skal du klippes, og du ikke ved hvordan, har personalet altid en god og flot ide til dig. Du går kun derfra med et smil.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.