Med en motorbør bliver havearbejdet let

februar 22, 2015 by mkj@eventa.dk

Hvis man står og skal have lavet havearbejde eller anlægge en fliseterrasse, kan en motorbør lette noget af arbejdsbyrden. En motorbør er en motoriseret trillebør, og den er derfor en stor hjælp, når der skal flyttes tunge ting rundt, eksempelvis hvis man skal flytte ens nyindkøbte fliser over til terrassen. En motorbør kan bruges til alt anlægsarbejde og vil vise sig meget behjælpelig, både når det gælder haven, belægningen og vedligeholdelsen af ens bolig. Den klarer nemt arbejdet med at skubbe det tunge læs, og så skal man selv bare koncentrere sig om at styre den.

Skal du i gang med havearbejde?

Når foråret nærmer sig, skal der nye planter til i haven. Dette kan være noget af et arbejde, når der som det første, skal køres et læs af gammelt haveaffald væk, og de nye planter skal ind i haven.

En motorbør kan i dette tilfælde afhjælpe noget af slæbearbejdet. Man fylder den ganske enkelt, som var det en almindelig trillebør, men i stedet for at skubbe den ud ad haven, og lægge mange kræfter i dette, så klarer maskinen skubbearbejdet for en, og man skal bare styre den, og vise den vej ud til containeren eller ens trailer. I sådan et tilfælde letter det havearbejdet gevaldigt, og man kan i stedet koncentrere sig om, hvordan ens nye have skal udformes. Motorbøren klarer alt, fra at slæbe jord ind og ud af haven, til at transportere blomster, buske og træer ind i den nye have.

Har du et anlægsprojekt i ærmet?

Når ens havearbejde er klaret, så kan det være terrassen som står for skud, og her kan motorbøren igen give en hjælpende hånd. De gamle fliser skal ud og de nye skal ind, og med en motorbør kan ens arbejdsbyrde blive lettet ved, at man ikke selv skal skubbe en tung trillebør med terrassesten ud, for at skubbe en tung trillebør med sten tilbage til terrassen igen. Det klarer motorbøren for en! Dette gælder for alt anlægsarbejde. Motorbøren er behjælpelig, når der skal bygges ny garage, når det gamle skur skal rives ned og laves om, hvis taget skal skiftes og de gamle tagplader skal ud, eller hvis der skal anlægges en ny sti rundt i den nye have. Der findes mange muligheder, og motorbøren gør arbejdet lidt lettere for en, og samtidig skåner man ens krop for tunge læs, og man vil derfor samtidig kunne holde til at arbejde i længere tid.

Udlejning af motorbør til dit byggeprojekt

Hos FC-Beton er der mulighed for at leje en motorbør. Vi har et stort udvalg af disse, og tilbyder derfor udlejning af mange forskellige slags motorbøre, når man står overfor et større eller mindre anlægsarbejde. Det gælder for både dem, som skal have lavet udendørsarealerne om rundt om ens bolig, og for de personer, som står overfor omlægning af den lille solterrasse bagerst i haven. Hos FC-beton står vi klar til at udleje en motorbør, som passer til alle behov og til det projekt, som man måtte stå overfor. Det betyder også, at man kan leje en motorbør over en længere periode, hvis ens projekt tager lang tid, eller blot for nogle få timer, hvis anlægsarbejdet er småt.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.