Nettets bedste fiskefileter!

januar 3, 2013 by Kong Gulerod

Fiskefileter er en klassiker på frokostbordene rundt omkring i de danske hjem. Vi spiser den blandt andet meget op til jul – samt til alle påskefrokosterne, hvor de som regel også har en plads.

Der er mange meninger om dem og hvordan de skal tilberedes, og derfor er der nu lavet en hjemmeside, hvor man kan læse om alt muligt omkring fiskefileter – lige fra hvordan man panerer dem, til hvilket lækkert tilbehør man kan spise til – og sidst men ikke mindst, hvad der skal til for at kreere et ordentligt gammeldags stjerneskud. Her kan du se den lækre stjerneskud opskrift.

Det er vigtigt at huske, at til et rigtigt stykke “stjerneskud smørrebrød” skal der både bruges en dampet fiskefilet og en paneret / friturestegt filet. Derudover er det selvfølgelig vigtig at huske asparges, rejer og kaviar (stenbiderrogn kan sagtens bruges til den “billigere” model), samt en god hjemmelavet dressing. Men det kan du alt sammen læse mere om på Fiskefilet.dk

En anden dejlig ting som hjemmesiden indeholder, er en masse forslag til delikat tilbehør. Der er blandt andet opskrifter på hjemmelavet remoulade og det moderne coleslaw, som alt sammen passer utroligt godt sammen med fiskefilet. Der vil løbende komme flere lækre opskrifter til, og hvis du har nogle idéer til tilbehør, måske hvad du plejer at få til fiskefilet, så er du meget velkommen til at skrive en mail – så kan det jo være din opskrift kommer på siden!

Desuden er der brugt meget tid på at lave ordentlige vejledninger i opskrifterne, så selv den uerfarne kok kan være med og tilberede sig et godt måltid mad.  Der er ligeledes lagt meget tid i at tage nogle flotte billeder, i god kvalitet, så man trin for trin kan se, hvordan man for eksempel skal panere sin fiskefilet.

Tag et besøg på Fiskefilet.dk og læs om det hele – du bliver helt sikkert lidt lækkersulten. Det er vores mål at blive den side, som folk går ind på, når de mangler viden eller inspiration til deres fiskefilet. Derfor håber vi, at du vil huske siden og fortælle om den til dine venner, så I næste gang, når I er i tvivl om opskriften på fiskefilet eller stjerneskud, ved hvor I skal kigge hen for at få svar. (Du kan for eksempel ”like” den på Facebook). Husk derudover at spise fisk flere gange om ugen. Det er sundt og vigtigt for kroppen at få de fedtstoffer som fisk indeholder.

Rigtig god fornøjelse med det.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *