Nu kan du digitalisere dit hjem med iPhone tilbehør

juni 19, 2016 by Henrik Andersen

Måden hvorpå vi anvender vores iPhones og andre mobiltelefoner i dag, ændrer sig hele tiden. De fleste mennesker har en masse iPhone tilbehør til deres mobiltelefon, som gør, at de bruger den i rigtig mange af livets daglige opgaver. Der er ingen tvivl om, at de fleste vil sige, at deres iPhone gør hverdagen nemmere. Eller rettere sagt: Vi har simpelthen vænnet os til, at vores mobiltelefoner styrer måden vi lever vores liv på.

Automatiser dit hjem med din iPhone

Det er specielt blevet tydeligt med Apples nye Home Kit, der er muligheden til dig, der vil give din iPhone fuld kontrol over din bolig. Med Home Kit kan du nemlig styre alt fra varmen i kælderen til musikken på badeværelset. Samtidig kan du sørge for at låse døren – selvom du ikke er hjemme i huset! Med blot en enkelt melding til din iPhone kan du bede den om at lukke og slukke for din bolig, som om du skulle på ferie i fire uger. Og på den seneste WWDC-konference i San Francisco satte Apple da også fokus på Home-kit, der i fremtiden vil åbne op for endnu mere iPhone-tilbehør i online-butikkerne, som kan bruges til at automatisere dit hjem.

Der er ingen tvivl om, at det er en teknologi, som vi vil se meget mere til i fremtidens verden. I disse år er vi stadigt i forstadierne, men som der skal bygges flere og flere nye boliger, er der ingen tvivl om, at det er noget, vi vil se brede sig. Samtidig håber man på, at iPhone tilbehør kan være med til at betyde, at antallet af indbrud i for eksempel Danmark nedbrydes. Vi har en forfærdelig statistik i landet, der ligger helt i top på listen over europæiske lande, der har flest indbrud. Med iPhone-tilbehør kan du ikke bare overvåge din bolig via for eksempel en alarm – du kan også sørge for, at det ser ud som om du er hjemme, selvom du i virkeligheden sidder mange kilometer væk.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *