Sådan føntørrer du dit hår

juni 19, 2016 by RonniP

En føntørrer er nærmest et uundværligt redskab på ethvert badeværelse, når badet er overstået og håret skal sættes til perfektion. Med en føntørrer kan man ikke alene tørre de våde lokker – man kan også give det et ekstra pift og gøre det lækkert og fyldigt. Der er derfor ikke noget at sige til, at føntørreren bliver brugt på livet løs, inden man skal i byen, eller når man skal af sted på arbejde. Men hvordan føntørrer man egentlig sit hår? Umiddelbart lyder dette spørgsmål meget simpelt, men der er flere gode råd, man med fordel kan følge, hvis man ønsker det bedste resultat og samtidig vil skåne håret mest muligt.

Skån håret

Der er ingen tvivl om, at en føntørrer er en genial opfindelse og at mange, især kvinder, ville have mareridt over deres frisure uden. Men selv om en føntørrer kan redde enhver dårlig hårdag, så skal man bruge redskabet med omtanke. For hyppigt brug af en føntørrer med høj varme kan være decideret skadeligt for håret, så tænk over temperaturen, når du blæser dit hår igennem. Samtidig er det meget vigtigt, at håret er nyvasket inden brug. Årsagen er, at eventuelle rester af lak, voks eller andet kan brænde sig fast i håret qua varmen fra føntørren. Det er en særdeles god idé at lade håret tørre lidt inden ved at vride det eller ved at bruge et håndklæde. Samtidig vil dit hår være dig taknemmelig, hvis du bruger en varmebeskyttende spray.

Brug føntørrer med ion teknologi

Der findes et hav af føntørrere på markedet, og det kan være svært at finde ud af, hvilken type føntørrer man skal vælge. En vigtig indikator ved en god føntørrer er, om den er udstyret med moderne ion teknologi som eksempelvis denne GHD føntørrer.Det gode ved ion teknologi er, at den mindsker den statiske elektricitet i håret og giver et glattere look. Ion teknologien går ind og nedbryder vandmolekylerne i håret, så varmen bedre og hurtigere kan trænge igennem. Det hjælper ikke blot til at beskytte håret – det sikrer også, at håret er nemmere at arbejde med i den videre styling.

Kraftig motor og smalt næb

Foruden den ovennævnte ion teknologi er der et par andre ting, du med fordel kan prioritere, når der skal købes en ny føntørrer.  

Kraftig motor

Størrelsen på motoren er vigtig, da det er afgørende for, hvor stor kraft der ligger bag. Man skal helst finde en føntørrer på minimum 1880w.

Fladt næb

Det er ligeledes en stor fordel, hvis din nye føntørrer besidder et smalt næb. Dette bevirker nemlig, at luftgennemstrømningen er mere koncentreret, og at man derfor har bedre muligheder for at skabe den perfekte styling.

 

 

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *