Permanent makeup & Micropigmentering – Skønhed kommer ikke altid indefra

marts 15, 2012 by artikelmanden

Vi kan desværre ikke alle se lige godt ud. Derfor er der heldigvis nogle meget begavede mennesker der har fundet forskellige måder at gøre os mere præsentable på. Det kan både være via makeup, hårfjernelse i ansigtet (Tilretning af øjenbryn, klipning, farve af hår), fjernelse af bumser og så meget andet.

I de seneste år er det også blevet populært at få lave plastikoperationer i ansigtet. I plastikoperation indgår der ikke plastik, selvom navnet antyder det. Det er forskellige små indgreb hvor man kan få rettet øre, næse, få mere fyldige læber eller fjernet ar eller modermærker.

En ting, som kun ganske få kender til og som der desværre nogen gange bliver set lidt ned på er permanent makeup. Desværre har enkelte personer fået ødelagt mange opfattelse af permanent makeup. Fejlagtigt tror alt for mange, at man kommer til at se kunstigt, hvis man får lavet et øjenbrynsløft eller får markeret sine øjenbryn med et 3D effekt.

Hvad er permanent makeup helt nøjagtigt?

Permanent makeup går også under termen mikropigmentering og fungerer lidt som tatovering. Det er en teknik hvor der naturligvis kun bruges de samme materialer som ved en almindelig tatovering. Det vil altså sige, at alle materialer er naturlige og allergitestede. Der benyttes altid sterile engangsnåle og farven lægges kun ind i de øverste hudlag 0,2 mm under huden.

Da micropigmenteringen ikke lægges længere ind end 0,2 mm betyder det at den permanente makeup faktisk ikke er helt permanent. Den vil gradvist aftage i både styrke og farve og efter 3-5 vil man skulle have det genoptegnet, hvis man ønsker det.

Permanent makeup er ikke for livet. Når man har fået det lavet kan man blot lade være med at gøre mere, så forsvinder det af sig selv over tid og ens hud bliver helt normal igen. Dog vælger de fleste at få en eller flere ting genoptegnet.

Det er vigtigt, at man er opmærksom på, at permanent makeup ikke skal erstatte almindeligt makeup, men blot understege eller kompenserer for de ting man mangler. Permanent makeup fremhæver ansigtets naturlige træk og derfor er det vigtigt, at man kun får lavet en behandling af professionelle. Kræv altid at se billede af tidligere kunder, så du har mulighed for at se om deres arbejde er ordentligt.

Går du med overvejelserne, så hold dig ikke tilbage. Rigtig mange kvinder i dagens Danmark får lavet forskellige ting i ansigtet. Desværre holder alt for mange kortene for tæt til kroppen og de vil derfor ikke indrømme, at de har fået lavet permanent makeup.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *