Projektor fra din smartphone

oktober 16, 2012 by gooose

Brug mobilen som projektor.

Så har vi set det med. Nu kan du få en mobiltelefon der kan projektere dit indhold fra din mobiltelefon op på en væg eller lignene. Den hedder Samsung Galaxy Beam, og kan som sagt projektere billeder eller video op på en væg. Du skal bare stå med en maksimum afstand fra overfladen hvor du gerne vil vise dine billeder på maks 2 meter, og så kan du få et billede helt op til en størrelse på 50 tommer. Det er da imponerende at det kan lade sig gøre. Så uanset hvor du befinder dig henne, så kan du imponere vennerne eller familien hvis du lige hurtigt skal vise noget fra din smartphone.

Brug projektor mobilen på dit job

Du kan jo også bruge Galaxy Beam projektor mobilen på dit arbejde hvis du lige skal vise dine kollegaer noget fra din telefon, og du kan også bruge mobilens kamera som overhead projektor, så du kan pege kameraet på f.eks. et stykke papir med noget på, og så projektre det op på væggen igennem din mobiltelefon. Eller hvis du er på kundebesøg, og skal vise noget til en større gruppe mennesker, så tager du bare mobilen frem, og viser det hele på en væg. Mon ikke det imponerer dine kunder at du har sådan en mobiltelefon ? Det tror jeg på at du gør.

Imponér dine venner

Nå du skal se fodbold med vennerne, kan du også lige tage din projektor mobil frem og vise stillingen i den turnering som i nu sidder og ser en kamp fra, så alle kan se det på væggen eller loftet. Eller har du en sjov YouTube video du vil vise vennerne, så gør du det bare på samme måde. Op på væggen med filmen, så alle kan se den.

Til festen

Når du er til familiefest, konfirmation, eller moster Gerda’s 70 års fødselsdag, så kan du hurtigt vise den sjove video i optog da hun skvattede på skøjtebanen, eller lille Morten faldt på skiferien. Ja, der er masser af situationer hvor du kan bruge en projektor mobiltelefon, om ikke andet, så får du en masse opmærksomhed når du hiver Galaxy Beam op af lommen.

God batteritid

Du skal ikke bekymre dig om batteritide, for Galaxy Beam har rigeligt med styrke. Du kan vise helt op til 3 timers video på én opladning, så det er jo ret imponerende. Så alt i alt en alletiders sjov funktion i en smartphone. Så er det bare at gå online og få denne fede smartphone bestilt.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *