Jumpsuits – OnePiece Jump In

september 27, 2012 by artikelmanden

Her får du lidt baggrundsviden omkring OnePiece og deres hurtig fremtog i norden, men også efterhånden i resten af verden. Det er en meget spændende virksomhed som kun satser benhårdt på jumpsuits, men det er ikke sikkert, at det bliver ved med at være sådan. Læs med her under.
Fem år tilbage lod tre norske drenge deres iværksætterdrøm blive en realitet. Helt præcist var det i 2007, at de unge mænd fik ideen om at producere et stykke tøj kaldet Jump In. Virksomheden kaldte de OnePiece, og historien bag virksomheden er både fin og innovativ. Idéen var kort at lave noget tøj, som ville være billigt og nem at komme i og komme ud af igen. Endnu mere om denne nedenfor.

Historien bag OnePiece

Historien bag OnePiece startede som sagt i 2007, da tre gymnasieelever lod deres drøm omkring opstart af virksomhed blev virkelighed. Det var da, at OnePiece blev etableret, og siden da er virksomheden vokset mere og mere. I dag er virksomheden markedsleder inden for dens produktkategori, og er en af de virksomheder, som specialiserer sig mest på deres sortiment.

Virksomhedens produkt

Virksomhedens produkter er de populære Jump In jumpsuits. En jumpsuit er en heldragt, som er lavet i bomuldsfleece for at opnå den største komfort og få den så blød som mulig. Den er lavet ud fra princippet om at skulle være det mest afslappende stykke tøj, man kan finde. Også sagt på anden måde: det ultimative slap-af-tøj.

At skabe denne form for afslappet tøjdel var hele ideen for virksomheden OnePiece. De tre drenge mente nemlig, at der endnu ikke var noget lignende på det daværende marked. Det er ikke de billigste jumpsuits, men kvaliteten er formodentligt den højeste.

Jumpsuits i dag

Tidligere producerede OnePiece kun Jumpsuits til voksne. I dag laver de jumpsuits til voksne og til børn, så alle aldre kan finde en jumpsuit der passer til netop dem. Farverne og mønstrene er forskellige, så man kan vælge den, der passer bedst til ens egen personlige stil.

Dog lader det til, at de holder hovedfokus på jumpsuits. Der bliver arbejdet i mange farver og mønstre, men lige nu laver de ikke andet. Jeg tror dog, at de på sigt vil lave forskellige innovative forbedringer og måske komme op med det nye inden for tøj og mode, hvem ved. De har gjort det en gang og nu hvor der er rigtig mange medarbejdere, så kan det være, at der sidder en med en knald god idé, som de arbejder på lige nu, mens du sidder og læser dette.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *