Raz Spa & mint scrub

oktober 29, 2014 by michael.jensen445

Raz Spa er en luksuriøs spasalon, som er opstartet og drevet af Rasmus Raz Andersen. Rasmus Raz Andersen er en verdensanerkendt wellness-guru, som blandt andet har behandlet kendte danskere som Mascha Vang og amerikanske divaer som Lady Gaga og Jennifer Lopez. Raz Spa tilbyder professionalisme og stor kompetence.

Salonens princip er at alle skal have mulighed for en god spaoplevelse, og priserne ligger derefter. Desuden benytter Raz Spa udelukkende økologiske fairtrade produkter, som Rasmus Raz Andersen selv udvikler med det mål at bidrage til en bæredygtig spabranche. Han kalder dette ”ren samvittighed”. Der findes derfor ingen parabener eller syntetiske parfumer i Raz Spas produkter. Salonen arbejder på konstant udvikling, og lægger vægt på at være frontløber indenfor økologiske produkter. At bruge økologisk hudpleje er vigtigt for både os selv og vores omgivelser, samt vores efterkommer, da økologi er godt for miljøet, da naturen mere er i harmoni med sig selv. Råvarerne er renere og dermed sundere end ikke økologiske råvarer. En anden tid der er specielt ved Raz Spa & mint scrub produkterne er at mange af produkterne er så milde at de kan spises.

Events i Raz Spa & mint scrub

Spa salonen Raz Spa er blandt andet populær for dens forskellige spa-events. Raz Spa holder løbenende spændende events, som tilbyder alt hvad der er brug for til en god og tilfredsstillende oplevelse. De forskellige events hos Raz Spa er baseret på diverse temaer. Temaerne omhandler typisk fiktionshistorier fra, for eksempel, klassiske eventyr. Der vil blive skabt en stemning, så deltagerne får oplevelsen af at være en del af den pågældende historie. Dette sker gennem underholdning, musik og oppyntning, som passer til temaet. Den eventyrlige stemning kombineret med wellness i verdensklasse giver fornyet energi i krop og sjæl. Raz Spa forkæler dig således med en dejlig oplevelse såvel som en behandling af total afslappelse og sundhed i en enkel event. Behandlingen i Raz Spa tager 3 timer. Den består typisk af boblebad, swimmingpool, sauna, dampbad, koldtvandskar, klimasauna og liggestole. Den 3 timer lange behandling sikrer, at du vil gå tilfredsstillet derfra med en sund hud og stilmulerede muskler. Et events består af 8-20 personer, som enten er tilmeldt enkeltvis eller gruppevis. Desuden kan der bestilles private events i Raz Spa. De private events er i særdeleshed populære til polterabender, firma-arrangementer eller hygge med vennerne. Hold også øje med Rasmus Raz Andersens foredrag om spa og velvære. Hvis du gerne vil blive meget klogere på økologiske spa produkter så husk at vende tilbage til denne hjemmeside Mint-scrub.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *