En rejse starter med en tanke

oktober 29, 2014 by AOvergaard

Hverdagen er fin nok – men at være på rejse og på opdagelse er endnu bedre! Kan du nikke genkendende til dette? Rejsen starter ikke først, når du lukker døren efter dig i dit hjem. Den starter allerede i det, du begynder at planlægge rejsen.

Måske plejer du at snuppe en billig afbudsrejse i sidste øjeblik? Så skal du prøve at planlægge din rejse i god tid. Tit kan du finde en lige så billig – eller endda endnu billigere rejse, hvis du starter i god tid og gør dit forarbejde grundigt.

Hvad skal rejse indeholde

Find ud af, hvad det er for en rejse, som du ønsker dig – er det en storbyferie, en badeferie, en kulturrejse, en aktiv ferie eller noget helt andet? Og hvor i verden har du lyst til at rejse hen?

Hvis det er storbyferie, så skal du overveje en by som Boston på USA’s østkyst. Det er en super dejlig by, som byder på store oplevelser og afslappet hygge. Er det den aktive ferie, så overvej en vandreferie – det er ren wellness for sjælen. Du finder fantastiske vandreterræn mange steder for eksempel i Italien eller Marokko. Badeferie og afslapning! Tyrkiet er perfekt! Kultur? Hvad med Egypten, hvor du kan gå på jagt i den imponerende oldtidshistorie eller Athen, hvor du stadig kan fornemme vores kulturs vugge.

Du skal også overveje, hvad du forventer og forlanger af dit hotel. Skal det være luksus, eller er det blot et sted, hvor du sover?

Få inspiration og tips

Hvis du synes at de mange muligheder er lidt for uoverskuelige, så prøve en rejseblog som HuskPas.dk, hvor du kan få inspiration og tips. På rejsebloggen kan du læse om forskellige feriesteder og få anmeldelser af hoteller. Husk Pas har været forbi Italien, Marokko, USA, England, Grækenland – og der kommer hele tiden nye destinationer på.

Du kan læse om seværdigheder, oplevelser, shopping, hoteller og meget mere. Der er praktiske tips om, hvordan du kommer fra lufthavnen til dit bestemmelsessted, om parkering i danske lufthavne og hvad du gør, hvis din bagage ikke kommer frem sammen med dig til din destination.

Gør rejsen til virkelighed

Et godt sted at starte er at booke et fly. Der er utrolig mange flyafgange fra Danmark, og det kan betale se at undersøge priserne grundigt inden du booker, så du får den bedste pris. På book flybillet kan du hurtigt få et overblik over, hvordan du let får et overblik over flypriser. Det er bare med at komme i gang!

God rejse!


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *