Rejser til Mallorca | Tag med til Mallorca i 1-4 uger

marts 5, 2017 by JeMo

Rejser til Mallorca

Mallorca er lidt af en klassiker i rejsebranchen, og det er naturligvis ikke tilfældigt eller uden grund. Øen byder på skønne strande, servicemindede hoteller. I sommerhalvåret er der masser af festivaler og underholdning for unge og voksne, mens der er mere roligt i vinterhalvåret, hvor hverdagen går sin gang i de hyggelige små byer.

Især i Palma skyder nye restauranter frem, og standarden bliver bedre og bedre for hvert år der går. Øen er ved at transformere sig fra sit turistede renommé til en ø, hvor der er andet at opleve end grisefest og turistfælder med svensk menukort. Store dele af øen er forholdsvis uberørt at turister, og der er i dag et utal af aktiviteter at opleve. Rejs med og oplev hverdagens gang i et landskab med bjerge og azurblåt hav. Tag på vandretur, få pulsen op med udspring fra klipper, prøv kitesurfing eller tag ind i de imponerende grotter og gå på opdagelse i en helt anden verden, når du er på rejse til Mallorca.

Hvis du overvejer at rejse til Mallorca, så har det lille danske rejsebureau Hjerting Rejser stor erfaring med rejser til Mallorca. De yder en god service og tilbyder at ordne alt det praktiske, så du ikke skal spekulere på transport fra lufthavnen og lignende ting, der nemt kan stresse dig, når du skal på ferie. Kan du lide at rejse med danske guides, så kontakt Hjerting Rejser og bestil en rejse til Mallorca, hvor du har adgang til venlige dansktalende rejseguider, der kender området og giver inspiration til dine oplevelser på øen.

Golfferie på Mallorca
Rejser til Mallorca er indbefattet af solskin og et mildt klima. Med 300 solskinsdage om året kan du være ret sikker på, at du får mange dage, hvor vejret egner sig til nogle timer på golfbanen. Omgivelserne er ligeledes i top – både på de mange golfbaner, og når det gælder udsigten. Faktisk kan du opleve hele 18 mesterskabsbaner, når du er på ferie på Mallorca.

Nogle af golfbanerne er kuperede. Her kan du leje en buggy, så du ikke mister pusten af at rende rundt i området. På nogle af banerne er buggyen inkluderet i prisen. Vil du vide mere om mulighederne for goldpakker, og hvad det koster, så prøv at snakke med Hjerting Rejser. De samarbejder eksempelvis med flere hoteller, der har golf som en del af hotelprisen med mulighed for ad libitum golf på din rejse til Mallorca. Så behøver du kun at betale én gang, hvorefter du kan benytte banerne, så ofte du har lyst.

Hjerting Rejser kan også give dig tips, hvis du er nybegynder og gerne vil vide mere om mulighederne for at lære golfspillet at kende på din ferie til Mallorca. Nogle golfbaner har nemlig forskellige regler for handicapbegrænsninger, mens andre er åbne for nybegyndere hele dagen.

Alt dette kan du spørge de søde rejseguider om, hvis du ringer til rejsebureauet.

4 ugers langtidsrejser til Mallorca

Med 4 ugers ferie på Mallorca har du god tid til at opleve alt, hvad øen har at byde på. Smag dig igennem de gode restauranter i Palma, oplev øens fæstninger og borgruiner, tag til nationalparken Cabrera eller oplev en stille stund i et kloster. Øen byder desuden på en del museer og så naturligvis den 550 km lange lystlinje med dejlige strande. Især byen Alcudia er kendt for den brede 8 kilometer lange sandstrand. Her ligger også en havn med gode restauranter, og du har mulighed for at tage på udflugt og sejle til nærliggende øer.

Kom hele øen rundt uden travlhed, når du rejser til Mallorca i 3-4 uger. Så er der både tid til aktiv ferie, besøg i forskellige bydele og naturområder samt total afslapning i solen.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *