Renover dit hus, køb over nettet

januar 29, 2013 by zretty

Selvom vi lige nu befinder os i en økonomisk nedtur, så er dette ikke ensbetydende med, at det er et dårligt tidspunkt at bygge om i huset. Føler du dig nogenlunde sikker på, at kunne beholde dit job de næste to-tre år så er det nu du skal ud og investere i renovering af huset. Det er nemlig i de dårlige perioder, at du finder de billigste byggematerialer og håndværkere. Det er nu du kan gå ud og presse prisen i bund alle steder, da alle er afhængige af det salg de kan generere. Dette er uanset om de får en fortjeneste på 50% eller på 10%. Udnyt det og du vil kunne få en hurtig og billig renovering af din bolig.

Når du renovere dit hus stiger husets værdi som regel også og en af de måder du kan få dit hus værdi til, at stige allermest er ved, at udskifte slidte og ødelagte skabe. Der skal ikke meget mere til for, at dit hus værdi stiger med minimum det dobbelte af hvad du har investeret i skabe, forudsat at de ikke har kostet en million kroner.

Vil du have dit hus værdi til, at stige endnu mere for få penge, så kan du også udskifte dine gulve/gulvtæpper. Dette er igen en meget lille investering (ca. 150 kr pr. kvm for laminatgulv), og dit hus vil med det samme de noget nyere ud, hvilket vil få værdien af huset til, at stige endnu mere.

Uanset om du vil sælge din bolig eller bare renovere den, så vil du selvfølgelig helst af med så få penge som muligt når du køber materialer. For at få en rigtig god pris kan du vælge, at prutte om prisen på f.eks. et nyt køkken i ugevis, men du kan også gå på nettet hvor du i dag kan købe de fleste byggematerialer og hvidevarer til en væsentlig lavere pris end i butikkerne.

Især hvad angår skabe kan der være rigtig mange penge, at spare ved, at købe dine køkken, opbevarings- og badeværelsesskabe på nettet. Er der en lille “gør-det-selv” mand/kvinde gemt i dig, så er dette helt sikkert også den løsning der tiltaler dig bedst. Der er ikke noget federe, end at kunne sige at man selv har lavet alt i huset. Forudsagt at det er blevet lavet ordentligt.

Læg en plan når du skal bygge om. Gennemgå processen rum for rum og lav en liste over hvad der skal laves/ændres, hvilke materialer det kræver og hvor lang tid det ca. vil tage. Køb så mange materialer ad gangen som muligt, da du herved kan opnå en større besparelse, eller ved køb på nettet kan du undgå, at skulle betale fragt for flere bestillinger. Der er dog som regel gratis fragt ved køb over x antal kroner.

God fornøjelse.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *