Ret op på dit liv med penis krumning behandlinger

september 18, 2012 by lene

Peyronies sygdommen er sandsynligvis en af de mest ødelæggende tilstande, mange mænd kan lide af. Desværre forekommer denne sygdom hyppigt hos mange mænd selvom det kan gå ubemærket hen, da mange mænd ikke er villig til at tale om det. Desuden kan peryonies i mange tilfælde ikke være alvorlig nok til at søge lægehjælp. Hvis problemet ikke er noget alvorligt, kan mænd overkomme det ved hjælp af naturlige midler. Ved alvorlige tilstande af Peyronies sygdommen, bør man konsultere med sin læge Hvis situationen er alvorlig, er det dog især fordi det kan være yderst smertefuldt og det kan have en ødelæggende effekt på dit liv.

Peyronies sygdom er kendetegnet ved en skæv penis. Krumningen af penis kan være alvorlig, det vil sige, det kan være en meget mærkbar opadgående hældning, eller det kan være en mild opadgående hældning. Ved en mild en, fører det sandsynligvis ikke til nogen problemer, i hvert fald ingen seksuelle problemer. Dog kan det være psykologisk foruroligende, i betragtning af at ens seksuelle organ normalt er et følsomt emne for mænd. På den anden side, kan et ekstremt tilfælde kan være yderst smertefuldt med en besværlig erektion. I sådanne alvorlige tilfælde kan ens seksuelle aktivitet gå i stå, da krumning af penis vil hindre jævn penetration uafhængigt af hvor meget smøring man bruger. Desuden kan det gøre samleje meget traumatisk for begge parter.

Det er vanskeligt at fastslå, hvad der præcist forårsager Peyronies sygdom. Det mest forvirrende aspekt er, at det ikke kan forudsiges. Sygdommen forekommer som regel blandt mænd falder inden for aldersgruppen 40-60, men det kan sagtens ske før eller efter det. Desuden kan problemet ikke løses af sig selv medmindre man foretager en behandling. Når man får diagnosticeret Peyronies sygdommen, kan man heldigvis behandle sygdommen i sit eget hjems komfort. For eksempel kan man købe Neprinol online med diskret levering.

Man har gennem forskning udpeget en række årsager der kunne forklare Peyronis sygdommen:

Skader på penis: Det antages for at være en af de primære årsager til sygdommen. Forskellige læger har sporet problemet til en penis skade man har påtaget sig for lang tid siden. Dog kan det være svært at fastslå da mænd ikke kan huske sådan en hændelse.

Behandling: enhver form for behandling, der kræver indgivelse af injektioner direkte i penis kan forårsage trauma, og følgelig krumning af akslen.

Arveligt: i nogle tilfælde menes krumning af penis at være genetiske. Denne konklusion er baseret på en række data med patienter, som har haft Peyronies sygdommen i familien.

Andre kroniske sygdomme: I mange tilfælde menes det, at hvis en person lider af en form for kronisk sygdom som f.eks. diabetes eller højt blodtryk, er mere tilbøjelige til at lide af penis krumning.

Da årsagen ikke er kendt, betragter mange mennesker denne sygdom som uhelbredeligt. Men der er måder at behandle dette problem på. Mænd har været kendt for at købe Andro-penis Guld Extender og en række andre enheder, der har hjulpet på krumning af penis.

Peyronies sygdom behandling behøver ikke kun være at være afhængig af udstyr og piller. Kirurgi er en effektiv løsning, men det kan desværre resultere i at ens penis bliver mindre. Det er derfor altid klogt at undgå risikable metoder.

Peyronies sygdom kan være en meget foruroligende tilstand. Uforudsigelighed af Peyronies kan føre til at sygdommen helt overtager dit liv på et senere tidspunkt. Lær at genkende symptomerne, før det er for sent at gøre noget ved dem.

En læge konsultation kan være pinligt, når det gælder ens manddom. Men heldigvis findes der en række behandlinger du diskret kan foretage i dit eget hjem. Peyronies sygdom er ikke dødelig. Men det kan helt sikkert spænde ben for dit kærlighedsliv og ikke mindst  din selvtillid. Behandl det selv, så snart du opdager krumning af penis. Du kan selv være med til at forhindre sygdommen i at blive værre.

Hvad du selv kan gøre for at behandle din Peyronies sygdom.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *