Forskellige metoder til hårfjerning

september 20, 2012 by lene

Det er aldrig nemt, når naturen har givet dig uønsket hår, men heldigvis kan du komme af med dit uønsket hår for altid. Ja, det er faktisk muligt at slippe af med hårene permanent. Der findes et hav af effektive produkter til hårfjerning, men først skal man lære at kende til hvad der er mest effektiv.

Blegning – teknisk set kaldes det ikke hårfjerning, men en hurtig proces, der involverer kemikalier, der anvendes til at fjerne hårets pigment og gøre dem mindre synlige.

Pincet – godt for den ulige hår, der volder dig ubehag, men på grund af den tid det tager, er det sandsynligvis ikke egnet til større områder af hår.

Skraber – hurtigt og nemt, men ikke altid den mest effektive, da det kun fjerner hår på overfladen af huden, snarere end nedenfor.

Barbermaskine – en anden hurtig metode til hårfjerning er at bruge en elektrisk barbermaskine, men det vil kun påvirke synlige hår og er kun en midlertidig foranstaltning.

Hårfjerningshandsker – ofte bruges mellem voks hårfjerning eller barbering, de eksfolierer huden, og fjerner eventuelle tiloversblevne hår.

voks hårfjerning – en af, hvis ikke den, mest populære hårfjernings teknik, der giver dig mulighed for selv at fjerne hår i hjemmet eller hos en kosmetolog i salon. Men det er ikke alle der synes godt om at varm voks på deres følsomme områder, og fjernelse af strimlerne er ganske smertefuld.

Elektrolyse – processen involverer anvendelse af en strøm til en metalsonde, der skubbes mod området, hvor der er uønsket hår. Selv langsom, elektrolyse kan dræbe området der er tæt på hårsækkene, som stopper hår fra at vokse ud igen.

Laser hårfjerning – en yderst effektiv procedure, der kun er rettet mod hårsækkene, hvilket betyder, at (i modsætning til elektrolyse) ingen hudceller bliver beskadiget. Processen er næsten permanent, dog kan det kræve flere behandlinger for de bedste resultater.Fremgangsmåden er enkel og effektiv. Du tager laser hårfjerneren  i den ene hånd og trykker den mod det område, hvor du ønsker at fjerne hår fra. Laser hårfjerning bruges til at fjerne fra visse dele af kroppen, ligesom armhuler, hage, ben, bikinilinje område, ansigt osv.Laser hårfjerning er en teknologisk udvikling, der hjælper med at komme af med uønsket hårvækst i hjemmet.

Man skal altid se på fordele og ulemper ved laser hårfjerning før man køber en hårlaser. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, om processen er velegnet til dig eller ej. Du kan også lære om bedre teknikker til uønsket hårfjerning.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *