Ringsted Dun – Sov godt med god samvittighed!

november 3, 2016 by Soveland.dk

Ringsted Dun har 70 års erfaring med produktion og salg af dyner og puder i den bedste kvalitet. Det er ikke tilfældigt at ord som tryghed, troværdighed og kvalitet er nogle af nøgleordene hos Ringsted Dun, for det er netop hvad du får, når du køber et Ringsted Dun produkt. De sætter en ære i deres håndværk og har respekt for dyrevelfærd og arbejdsforhold.

Køb Dansk – det er bedst!

Ofte hører vi, at det ikke altid kan betale sig at købe dansk, men når det gælder dyner og hovedpuder så kan det bestemt betale sig, at købe dansk. Udover en langt bedre kvalitet er de dansk producerede dyner og puder også konkurrencedygtige på prisen.

Med en simpel mærkning på produkterne sætter Ringsted Dun fokus på fordelene ved at købe dansk – høj kvalitet til prisen, fastholdelse af danske arbejdspladser, ordentlige arbejdsvilkår samt respekt for miljø og dyrevelfærd.

“Made in Denmark” er din sikkerhed for kvalitet og service tæt på, samt ordentlige forhold omkring miljø, dyrevelfærd, menneskerettigheder og arbejdspladsforhold.

Hos Ringsted Dun har man nul tolerance over for leverandører som anvender fjer og dun plukket fra levende fugle. Derfor kræver Ringsted Dun også, at alle deres dun leverandører skal aflevere en skriftlig garanti, som erklærer at fyldet ikke er fra levende dyr.

Fyldet i Ringsted Duns dyner kommer altid fra Europæiske leverandører, hvilket betyder at de er underlagt den strengeste dyrevelfærdslovgivning i verden. Det anvendte fyld er et biprodukt af fødevareindustrien og kommer direkte fra slagterierne. Der er altid tale om nye dun. En anden fordel ved kun at købe fra EU, er at man får veterinærcertifikater der kan dokumentere at fuglene er blevet behandlet korrekt under deres opvækst og slagtning.

Certificeringer

Oekø-tex Klasse 1: Oeko-Tex standard 100 laver en vurdering af potentielt sundhedsskadelige stoffer. Oeko-Tex tester for indholdet af kemiske stoffer der kan, eller mistænkes for, at kunne skade kroppen.
Oeko-Tex Standard 100 er opdelt i fire produktklasser, alt efter mængden af tilladte restkemikalier i færdigvaren. Klassificeringen fremgår ikke af mærket, men Ringsted Dun har i deres dundyner alligevel valgt at certificere efter de strengeste krav i klasse I, hvilket vil sige at produkterne kan anbefales til børn under 3 år.

Downafresh: Downafresh garanter at produktet indeholder fuldstændig rene dun/fjer. Råfjerene vaskes efter de strengeste forskrifter i Europa og tørres ved mere end 100°C, og dermed opnås sikkerhed for fjernelse af elementer som: H5N1-stammen (fugleinfluenza), keratin (skæl fra dun og fjer), bakterier og svampe, sæbe og andre organiske rester.

NoMite: Nomite kommer fra engelsk – no mite – som direkte oversat betyder ingen mider (husstøvmider). Nomite er din garanti for at din dundyne ikke kan indeholde husstøvmider. Det fjer- og duntætte vår er nemlig så tætvævet at miderne ikke kan trænge igennem stoffet.

Køb dine nye dyner og hovepuder hos Ringsted Dun.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *