5 tegn på han er en keeper

november 3, 2016 by Johnnylau

En “keeper” er en mand man kan regne med. Nogle gange kan man sige at en keeper er en man kan blive gammel med og en man altid kan snakke med og ikke begynder at kede sig med. En keeper er en mand du tager med hjem til dine forældre og straks falder de i snak.

  1. Han husker datoer og de små ting

Hvis en mand giver dig opmærksomhed, så betyder det at han er interesseret i dig. Han vil huske hvad din yndlingsfilm er. Han vil prøve at få dig til at føle dig godt tilpas når i er hos ham og du kan være sikker på at han sørger for at rydde lidt ekstra op inden du kommer på besøg. Keepers er mænd der låner dig sin jakke når de kan se at du fryser,  og han vil helt sikker prøve på at få dig til at smile.

  1. Han er spændt på at mødes med dig

Det er lige meget om i har været sammen i flere år eller kort tid, han vil altid være glad for at se dig. Hvis i lige har startet et forhold vil han være meget glad når i mødes og i kan snakke til langt ud på natten.

  1. Han gør lidt ekstra for dig

Der er ikke noget bedre end en mand der laver mad til dig, selvom han er en dårlig kok. De fleste mænd hader at være dårlig til noget, men han vil gøre det for at imponere dig. Han vil sørge for at du har en god aften når i tager i byen, biffen eller bare en tur ud og spise. Han vil hjælpe dig med computerproblemer, fikse dit tv osv. bare for at være tæt på dig.

  1. Din familie kan lide ham

Hvis han er en rigtig keeper vil han kunne lide din familie for godt og ondt. Din familie er måske nogle tosser, men de vil altid være din familie. Din far hader måske alle de drenge du tager med hjem, men en keeper vil gøre et godt forsøg på at charmere sig ind på din familie og blive en del af dem.

  1. Han er en gentleman

Hvis en mand kan finde ud af at behandle sin dame godt og kan få hende til at føle sig som en prinsesse, så ved du at han er en rigtig keeper. Han behøver ikke bruge alle hans penge på dig, men blot sørge for de små ting er i orden. Mænd der er rigtige gentlemen behandler sin dame som de ville behandle deres mor.

Så finder du nogensinde en keeper?

Lige nu sidder du sikkert og tænker på om din mand er en keeper, eller måske er du stadig på jagt efter den rigtige. Jeg kan anbefale at prøve online dating selvom det kan være en jungle at finde rundt i, så har http://datingpilot.dk lavet nogle gode anmeldelser af de forskellige datingsider og hvordan du kan bruge dem.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *