Sådan finder du en god og billig fotograf

november 3, 2016 by Erik Olsen

Til store arrangementer som f.eks. et bryllup, kan det være en god idé at hyre en professionel fotograf. På den måde er du sikker på, at du får en stribe gode billeder til minde om dagen. Måske har du brug for en fotograf til at få fotograferet din store mave eller dit nyfødte barn. Måske er hele den pukkelryggede familie fra hele verden samlet og det er nu eller aldrig, hvis det helt store familiefoto skal i kassen.

I stedet for at ringe rundt til en stribe fotografer og høre og pris og om de kan den pågældende dag, så kommer her et godt tip: på internet portalen Fototilbud.dk kan du – gratis og uforpligtende – få 3 tilbud fra lokale fotografer, som gerne vil byde på din fotoopgave. Vores net af firmaer tilbyder professionel fotografering til ethvert formål uanset om det drejer sig om fx bryllup, erhverv, portræt eller noget helt 3.

Fotografer i forskellige prisklasser

Vi sikrer at du modtager de mest konkrete tilbud fra vores tilknyttede professionelle billige fotografer og ligeledes har vi gjort det let for dig at komme i kontakt med lige nøjagtig den billige fotograf der opfylder kravene til din stil, budget og beliggenhed. Der er fotografer i forskellige prisklasser med varierende ekspertise, så du har mulighed for at vælge nøjagtig den fotograf, der passer til dit behov.

Før har det normalt været kompliceret at finde en effektiv billig fotograf i Århus men det er slut nu. Du indtaster bare dine fotografønsker på under 3 minutter i formularen online og i løbet af 1-2 dage får du 2-3 friske tilbud fra lokale fotografer i dit område, som gerne vil byde på din fotograf opgave. Når du har fået dine tre tilbud, bør du anvende lidt tid for at kigge dem igennem og holde dem op mod hinanden.

Papirbilleder, digitale billeder eller billedebøger?

Du bør sikre dig, at alle udgifter er taget med i tilbuddet og du skal være sikker på, hvad tilbuddet omfatter i forhold til til overlevering af de færdige fotos. Der eksisterer en række forskellige måder at få leveret de færdige fotos på, lige fra papirbilleder, over billedebøger til elektroniske kopier i enten lav eller høj kvalitet. Der kan endvidere være forskel på, hvor mange færdige fotos tilbuddet indeholder, hvis du ikke får billederne i høj elektronisk kvalitet så du selv kan få lavet flere kopier. Tænk især over hvilken efterredigering af billederne du kunne tænke dig. Skal det være uredigerede fotos eller skal de have en unik stil eller filter påført. Tænk også over om du vil have at bryllupsfotografen skal lave arrangerede billeder eller mere reportageagtige billeder, som mere fanger stemninger og momenter.

De fleste fotografer fungerer i både Odense og resten af Danmark, og det kan i visse tilfælde betale sig at udse sig en fotograf i en billigere prisklasse med længere kørsel, end en dyr fotograf i nærheden. Leder du efter en kompetent fotograf i din by så er her et par tips til, hvordan du udformer din fotograf opgave bedst mulig. På hvilken måde skal ens bryllupsbilleder laves? Det kan den bryllupsfotograf du hyrer helt sikkert assistere med. Men man kan altid finde inspiration selv for at blive klogere på ens ønsker. Beskriv, hvad du godt kan tænke dig, f.eks. bruden forbereder sig, bryllupsportræt på specifik lokation, billeder i kirken, billeder til bryllupsfesten og så videre.

Hvis du har mere avancerede ønsker til fotograferingen, så husk at indbefatte dette. Specielle krav kan være bryllupsbilleder på en specifik beliggenhed, som betyder noget specielt for jer eller to fotografer samtidig. Din beskrivelse formidles til vores godkendte firmaer, som vender tilbage med et friskt tilbud. Før du accepterer tilbuddet, kan dine ønsker justeres og du indgår i en dialog med fotografen til du er tilfreds.


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *