Få succes med teambuilding

november 3, 2016 by cphevent

Vil du styrke sammenholdet på din arbejdsplads og skabe en god virksomhedskultur, så er det en god ide at investere i det sociale på arbejdspladsen. Medarbejdernes trivsel spiller en kæmpe rolle for den motivation, der i det daglige skal drive dem til at yde deres bedste for dig og din virksomhed. I denne trivsel er et meget centralt element det sociale sammenhold, der findes på arbejdspladsen. Det kan være svært i hverdagen at få nye kollegaer i snak og lære folk bedre at kende, når man måske sidder bag hver sin computer og kun har en halv times frokost, hvor det kan være svært at nå ud af sin comfort zone og skabe nye relationer.

Der kan gøres en lang række forskellige tiltag med henblik på at styrke det sociale sammenhold på arbejdspladsen, en populær løsning, er at afholde teambuilding arrangementer. Teambuilding bruges generelt til at skabe sammenhold i organisationer, men kan også bruges som en form for icebreaker, når to virksomheder skal fusioneres eller der er tilkommet en masse nye ansatte.

Der findes utallige forskellige aktiviteter, man kan kaste sig over når det kommer til teambuilding. Vigtigst er det dog at den aktivitet, der præsenteres er velstruktureret og gennemført med henblik på at få alle engageret i aktiviteten og undgå at der er nogen, der falder igennem og dermed ikke får noget ud af teambuilding øvelsen.

Hyrer du et professionelt eventbureau til din virksomheds teambuilding, kan du være mere sikker på at der bliver taget ordenligt hold om dit event og at der bliver udvalg en aktivitet, der har relevans for din virksomhed samtidigt med at eksekveringen foregår uden fejl og mangler.

Der findes et utal af forskellige aktiviteter, når det kommer til teambuilding. Der kan nævnes øvelser så som ”move the team”, ”casino teambuilding”, ”fabrikken” og ”direktørens død”. Hvilken aktivitet, der den rette for din virksomhed er helt afhængig af hvad du gerne vil opnå med teambuildingen samt hvordan dynamikken og kulturen generelt er i din virksomhed. Er det en ledergruppe, der skal på teambuilding, er det hele virksomheden eller er det kun en gruppe af de ansatte? Er der en del ting at forholde sig til, hvis man ønsker et succesfuldt teambuilding arrangement. Netop derfor er det vigtigt at alliere sig med nogen, der kan komme med den rette rådgivning så alle får det maksimale ud af arrangementet.

Hyr et professionelt firma til at afholde dit teambuildingarrangement og kom tættere på et godt arbejdsmiljø og et motiveret team!


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *