Sådan kan du holde en billig ferie

juli 6, 2015 by Glen

Der er ikke svært at komme på en billig ferie, man kan til hver en tid leje et lille sommerhus i Jylland og blive der en uges tid. Vil man derimod godt ud over de danske grænser kan det være sværer at finde rejser, til en overkommelig pris. Når du skal finde en god og billig rejse til udlandet handler det alt sammen om planlægning, specielt hvis du har børn med. Læs med i dette indlæg og få tips til hvordan du kan rejse billigere alene eller med børn.

Find den billigste transport mulighed

Transport er en af de dyre udgifter ved at rejse. Vil du spare penge på transporten til dit rejsemål kan det anbefales at du istedet for at flyve, vælger at tage en bil ferie. På bilferie skal du blot betale for brændstof, er din bil en af dem der sluger meget brændstof kan det betale sig at leje en lille miljøvenlig bil som køre langt på literen.

Har du ikke kørekort eller har børn med som let bliver køresyge, er det måske en bedre idé at flyve. Dette betyder naturligvis ikke at, du ikke skal have lov at spare penge på transporten. Du kan let gå ind og finde en afbudsrejse som i høj grad vil være billigere. Når du tager afbudsrejser er der meget kort tid til man skal afsted og nogle gange kan man ikke selv bestemme datoerne, tilgengæld kan du spare en stor sum penge. Er du derfor flexible med din ferie er dette også en god mulighed.

Billigere overnatning

Der findes mange måder at overnatte billigere i udlandet. Er du på bilferie kan det godt betale sig at tage et telt med og finde campingpladser undervejs. Dette er en meget billigere løsning fremfor hoteller og hyggeligt for børnene.

Tager du flyet kan det være besværligt at tage et telt under armen og slæbe rundt på det. Du kan i stedet finde forskellige hostels og backpacker hoteller for unge. Disse steder er ikke af høj kvalitet, men der er en seng og et toilet som er det vigtigste når man er på ferie. Når man er på ferie er det heller ikke hotellet man sidder på hele dagen. Det er dog en god idé at finde et sted med et køkken da man så kan spare penge på mad. Så kan man lave mad på hotellet og bliver fri for at spise ude hver dag. Så har man mulighed for at lave nogle sandwich, til at tage med til frokost.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.