Sådan syer du din egen Kjole

august 24, 2015 by makerspender

Det er sket for selv de bedste af os: Shopping katastrofe dag. Vi slæber os selv afsted fra butik til butik, alt mens vi søger efter den perfekte kjole, og formår alligevel at gå hjem tomhændet og frustreret. Men hvad nu hvis jeg fortalte dig, at du kunne lave din drømmekjole selv, og at den ville passe dig perfekt? Vil du prøve at sy en kjole til dig selv, men ved ikke hvor du skal begynde? Så frygt ikke – jeg er her for at dele mine nybegynder synings tips og tricks til at få dig i gang med dit livs projekt.

Da jeg voksede op troede jeg, det at lave mit eget tøj var udenfor min rækkevidde. Jeg troede kun visse mennesker (ligesom min mor) besad everne der skulle til for at sy ordentligt. Nu jeg er blevet voksen har jeg lært at flere og flere mennesker tager op syning som en hobby senere hen i livet med stor success, og mens jeg vil sandsynligvis aldrig kunne lave en brudekjole der var flere tusinde kroner værd, eller ikke kan sy de svære kjole mønstre, så har jeg alligevel fundet et niveau indenfor den traditionelle kjole i diverse populære stoffer som virkelig skriger kvalitet! Og jeg lærte denne hemmelighed: Hvis du koncentrerer dig oprindeligt, og samtidig tror at du kan – så lykkes det altså også oftere end det fejler!

Der er mange grunde til at begynde at lave din egen kjole. Blandt dem er disse:

Du ender ud med en kjole som bare passer dig perfekt. Du kan tage mål af alle tænkelige kropsdele (i ro og mag), ​​og justere dit mønster præcist så det passer til din form. I en tid hvor folk sætter foden ned og nægter at overholde kroppens normer i modebranchen, føles det meget bemyndigende at lave tøj til sin egen krop og at være bundærlig med hvordan man nu fylder kjolen ud.

  • Gå på internettet og sø efter kjole mønstre som passer til din personlighed, stil og smag – og husk på at stoffet skal være til at finde herhjemme, eller kunne købes hjem fra udlandet uden de store omkostninger!
  • Gå på facebook og tilmeld dig grupper som deler tips og tricks, det er rart at kunne skrive til nogen og hurtigt få svar tilbage.
  • Gå på pinterest for inspiration hvis du savner det
  • YouTube tutorials er geniale!
  • Find nogle gratis nybegynder mønstre online og udskrive dem, og øv dig på materiale du kan genbruge.

Tro ikke du kommer til at lave billige kjoler eller spare penge på tøj generelt. God kvalitets stof, ordentlig tråd, workshops, mønstre og sybøger koster penge alt sammen, men som hobbyist kan du snildt lave kjoler til en fornuftig pris som ingen andre i landet har magen til! Skulle du syntes det er for svært at sy din egen, kan du altid stikke ind på for eksempel 1001 kjolers hjemmeside

Hav en god dag!


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.