Hvad har onlinelån at tilbyde?

august 24, 2015 by Andersen

Vi skal nogle år tilbage, inden man begyndte at snakke om onlinelån og hurtige internetlån. I dag har nyheden om det nemme onlinelånesystem spredt sig, og det er det absolut ikke blevet mindre populært af.

Hvorfor ikke bare låne penge i banken?
Internettet bugner af hurtig lån udbudt af låneudbydere, der ønsker at låne os penge. Men hvad er der nu galt med den gode gamle måde, hvor man et par gange om året mødes med sin bankrådgiver til en gennemgang af ens økonomi og spørgsmål om, hvorvidt man kan få lov til at låne penge? Det er der for så vidt intet galt med, men kloden drejer rundt, tingene forandrer sig, og tiderne skifter.

Alting går hurtigere
Alt i dag går hurtigere end for bare tyve år siden. Transport, måden at komme i kontakt med hinanden på (brev vs. mail og sms), oplysninger og viden. Og nu har aktiviteter inden for låneverdenen altså også sat fart op. Onlinelån – det hedder den nyere pendant til ”møde med bankrådgiver, drøftelse af ens økonomiske situation, dokumentation i form af lønsedler og pensionsoplysninger, kreditvurdering, afslag/bevilling af lån”. Forstået på den måde, at det lån som typisk tager over en uge at få bevilget i et pengeinstitut, kan blive til virkelighed efter blot nogle få timer, når du låner online. Og med onlinelån foretager du dig intet andet end at sidde bag din computer derhjemme og oprette låneansøgningen.

Det kan med andre ord ikke være nemmere, hvilket er medvirkende til at øge populariteten af disse lån betydeligt.

Flere fordele med onlinelån
Det med hurtigheden er klart en stor fordel ved onlinelån i forhold til de almindelige ”gammeldags lån” i pengeinstituttet. Men en anden stor fordel er også, at onlinelånet optages diskret og forholdsvis anonymt på nettet. Desuden behøver du på nettet ikke at oplyse, hvad du gerne vil låne penge til. Og ikke mindst bestemmer du selv, i hvilket tempo du ønsker, lånet bliver nedbragt – eller sagt på en anden måde: hvor lang tid du vil bruge på at betale lånet tilbage. Læs mere om økonomiske sager og bl.a. hvordan du kan skrue op for din lån hos Penge.dk.

Ørkenvandring tilbagelagt på få timer
Forskellene er til at få øje på med hensyn til de to låneformer. Man kan vist godt sige, at det med at få bankrådgiveren til at vurdere og bevilge et lån kan virke som noget af en ørkenvandring, når du på online vis blot skal klikke dig frem til din låneansøgning og sende den online. Mange gange sker der endda det, at onlinelånet bliver bevilget kun få timer efter, at ansøgningen er blevet sendt.


Ingen kommentarer

No comments yet.

Sorry, the comment form is closed at this time.