Sådan vælger man det rette arbejdstøj

juli 3, 2018 by Carlsenstoj

Har du et firma og mangler du arbejdstøj?

Hos Carlsens arbejdstøj kan du få en firmakonto, dette er din adgang til arbejdstøj døgnet rundt – på denne måde har du desuden samlet alle udgifter til netop arbejdstøj, sikkerhedssko og hjelme, hvis du skulle stå og mangle sådanne. Du kan få en firmakonto hos Carlsens Arbejdstøj i dag! Vi har desuden vores egen trykmaskine, og kan derfor tilføje dit logo eller navn på arbejdstøjet.

Tips til valg af arbejdstøj

Arbejdstøj skal vælges med omhu. Du har sikkert enten som privat eller erhvervskunde prøvet at købe noget værre bras. Det skal være slut! Du kan nemlig tænke dig til mange af de scenarier du vil blive præsenteret for, og derudfra blive guidet gennem hvilke aterialer der er bedst slidstærke og holdbare til netop dit erhverv. Desuden leverer vi fra dag til dag.

Du skal desuden gøre op med dig selv (og eller virksomheden) om du skal bruge enten buksertermotøjsikkerhedssko, hjelme eller sportstøj hvorfor du også skal lave en budgetramme.

 

Stil dig selv, og eller dine ansatte om følgende spørgsmål

 

  1. Er jeg og/eller mit team glade for pasformen?

  2. Hvor ofte skal mine ansatte / jeg selv have et nyt sæt arbejdstøj?

  3. Er det vanen der bestemmer eller skal der ornyelse til?

  4. Skal arbejdstøjet bruges indendørs eller udendørs?
  5. Hvilken årstid skal jeg indkøbe til, og skal jeg have sæsoner for øje?

 

Lav desuden et sekma over, hvem der får hvad, så du ved hvor meget der skal bestille hjem til hvilken årstid. Det er vigtigt at du køber en passende mængde arbejdstøj, ikke for meget men helelr ikke for lidt. Desuden vil et kæmpe lager af arbejdstøj ofte ikke blive brugt, da forretningen får nye ansatte, med andre størrelse, eller fordi I pludselig ønsker et andet mærke. Køb derfor ikke for store mængder af det samme, såfremt du VED med 100% sikkerhed, at det er sådan arbejdstøjet skal se ud i lang tid fremover. Desuden, at dine ansatte også bliver i deres arbejde.

Arbejdstøj i aller højste kvalitet

Her hos Carlsens Arbejdstøj har vi næsten alle former for tøj til arbejde. Vi forhandler både arbejdstøj til private og til erhverv. Vi har to forretninger hhv. i Roskilde og Rødovre. Har du lyst til at prøve tøjet på, og mærke det i virkelig live, kan du komme forbi i vores åbningstid. HAr har de fleste mærker inden for arbejdstøj – blandt andet Kansas, Snickers, Helly Hansen og Workzone Blåkläderr. Det er vigtigt at vælge et mærke der har loyalitet på markedet, men samtidigt skal du ikke være blind for nye mærker – se selv, om det skulle være det bedste for dig/jer?


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *