Skridttæller – MOVband er motivation til motion

december 4, 2012 by tomjensen

Få mere motivation til motion!

Et fuldvoksent menneske skal tage minimum 10.000 skridt om dagen, mens et barn skal tage mindst 12.000 skridt dagligt. Det er de færreste danskere, der egentlig er klar over hvor mange skridt de tager i løbet af en dag, men heldigvis har MOVABLE lanceret en spændende og innovativ skridttæller, der er blevet navngivet MOVband.

Hvad er MOVband?

MOVband er blevet designet af en lærer, fitnessinstruktør og mor til tre, med det formål at skabe et produkt, der kan gøre motion mere meningsfyldt. MOVband er teknologisk in-front, og indeholder blandt andet den nyeste accelerometerteknologi, der er pakket ind i et stilfuldt og komfortabelt armbånd.

MOVband er enkle, præcise, stilfuld, holdbar og økonomisk overkommelig. Designerne bag produktet, har valgt at eliminere alle de overskueligheder, der ved en standard skridttæller, og derefter gjort det nemt at bruge, hvorfor virksomheden bag, nu kan tilbyde børn og voksne en spændende og nem måde hvorpå de kan spore deres daglige bevægelser. MOVband er ligeledes udviklet til at være vandafvisende, så det også kan bruges i forbindelse med svømning og øvrige vandaktiviteter.

Produktet kan både anvendes selvstændigt, men også i forbindelse med MOVband Challenge, der er et stykke software, der gør det muligt at klarer udfordringer i grupper.

Hvorfor er MOVband genialt?

Mange danskere at ignorerer motion, da de ikke finder det interessant, og det er da bestemt også de færreste, der synes det er spændende at løbe, men med MOVband og MOVband Challenge bliver du en del af et fællesskab, der kæmper for et fælles mål. På denne måde bliver du lagt mere motiveret til at dyrke motion, da andre nu deltager i processen og i dermed kan holde i anden i ørerne – du vil vel ikke være den, der har taget de færreste antal skridt, vil du?

MOVband kan også sagtens bruges som skridttæller, så hvis du ikke ønsker at tage del i det sociale aspekt af armbåndet og softwaren, så kan den sagtens anvendes som en ganske almindelig skridttæller, hvor alle unødvendige og avancerede funktioner er skåret fra. Armbåndet kan ligeledes benyttes af enhver, ung som gammel, hvilket blot er med til at udbedre mulighederne for at skabe et fællesskab omkring armbåndet og MOVband Challenge.

Du kan også vælge, at sætte lidt farver på MOVband. I dag fåes der rigtig mange armbånd som nemt kan udskiftes med den originale og hvor du kan indsætte din skridttæller.

Synes du selv motionen hænger, så anbefales det på kraftigste vis, at du investere i et MOVband, da det styrker motivationen usandsynligt meget, og du på denne måde er sikker på, at du bevæger dig nok.

 


Ingen kommentarer »

No comments yet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *