Elektronisk cigaret

november 20, 2012 by E cigaretten

Elektronisk cigaret, til dem som vil stoppe

En elektronisk cigaret er den elektroniske version af den traditionelle cigaret. Bivirkningerne ved at bruge en e-cigaret er det modsatte af den traditionelle cigaret, da det ikke forårsager alarmerende sundheds spørgsmål. En elektronisk cigaret har akkurat samme virkning som en almindelig cigaret. Du får dækket dit behov, hvis du anvender en e væske der indeholder nikotin. Den elektroniske cigaret anvender et genopladelig batteri, et kammer til e væsken, hvor i der er en diode, der danner dampen der ligner den traditionelle røg, minus det er skadelige resultater. De fleste mennesker der har prøvet en elektronisk cigaret med nikotin, vender sjældent tilbage til deres traditionelle cigaretter.

Den elektroniske cigaret er en af de bedste rygeafvænnings produkter til at slippe af med sin ryge vane. En e-cigaret er det bedste alternativ, for at undgå at falde med at ryge tilbage på cigaretterne, eftersom du med en elektronisk cigaret, bliver helt nikotinfri, når du har trappet helt ned. Du er derfor ikke længere afhængig af nikotinen, og når du først er ude af nikotinens magt, og du tænder en cigaret, vil den på ingen måde smage dig som tidligere.
Den elektroniske cigaret eller endda e-cigaret, er det nyeste og eneste batteridrevet rygning produkt. Den elektroniske cigaret er til stor hjælp for rygere, da den erstatter den usunde og skadelige rygning. En e-cigaret er beregnet til rygeren, helt uden aske, flamme, kulilte, tjære eller ildelugtende lugte rygerne ellers ville få af de traditionelle cigaretter.

Fordele med Elektronisk cigaret

Den elektroniske cigaret har masser af fordele. For det første kræves der ingen tobak eller ild for at dampe på den elektroniske cigaret. Af den grund er man fri for de skadelige og kræftfremkaldende stoffer og kemikalier. Desuden vil e-cigaret, som ikke indeholder stort set alle ubehagelige og farlige stoffer, snarere giver et sundere miljø og ikke udsætte andre for passiv rygning. Der bliver også færre cigaretskodder der ligger smidt over alt. Kort sagt vil de elektroniske cigaretter helt sikkert gavne både dig selv og andre, eftersom de er fri for dit farlige uønsket røg fra tobaks cigaretter.

E cigarettens popularitet er steget helt utroligt inden for de sidste par år. Flere og flere rygere har fået øjnene op for dens genialitet. Men også arbejdsgivere er glade for den. Deres medarbejder behøver ikke længere at forlade matriklen for at gå ud og ryge. Følgesygdommene ved rygningen er også nedtrappet, samt småting som forkølelse, ved at rygerne ikke skal stå ude i al slags vejr.

Med uden tvivl, er den elektroniske cigaret et bedre alternativ til din rygetrang, alene ved at fjerne de sundhedsmæssige skadelige sygdomme som der er ved almindelige cigaretter. Den elektroniske cigaret er så god til de mennesker der har forhøjet blodtryk, risiko for hjerte-kar-sygdomme, diabetes, tage medicin bla. for astma, depression mv. Men også for de ældre mennesker der ryster meget på hænderne, at frygten er der for at de sætter ild til huset. Den elektroniske cigaret er desuden bedre at bruge for gravide og ammende mødre, end at ryge almindelige cigaretter. Det bedste ville selvfølgelig være helt at stoppe.


6 Comments »

 1. Lars siger:

  Jeg troede ikke det var tilladt at sælge elektroniske cigaretter med nikotin i Danmark. Er der kommet nye regler fra lægemiddelstyrelsen?

 2. Rasmus Holdt siger:

  Hej Lars

  Nej det er ikke lovligt, men mange gør det alligvel både online og i butikker. Nogle kører dog også dansk webshop men med lager i Sverige, England eller Spanien.

 3. Der er nu over 100 fysiske shops spredt rundt i Danmark som sælger elektriske cigaretter med nikotin. Det er blevet helt vildt populært 🙂

 4. Saleh siger:

  Her i Næstved center sælger de åbenlyst væske med nikotin i, og det gøre de åbenlyst, havde en snak med dem angående om det var lovligt, og der fortalte de at der er lovligt, ved bare ikke lige om jeg tror på det. Men kan da ikke forstille mig at et stort center som Næstvedcenteret vil lade dem sælge det der, hvis det ikke var lovligt

 5. John Jensen siger:

  Salget af e cigaretter med nikotin er efterhånden blevet så stort at jeg bestemt tror det er kommet for at blive. lovligt eller ej.

 6. Philip siger:

  Det er ikke lovligt at sælge med nikotin, men mange gør det alligevel da der indtil videre ingen konsekvenser har været – også selvom salget foregår helt åbenlyst ved højlys dag og med masser af reklame.

  Se f.eks. http://www.dampguiden.dk/e-cigaret-regler/ for reglerne omkring e-cigaretter – og http://www.dampguiden.dk/e-cigaret-markedet-forar-2013/ for at se hvor mange der egentlig solgte ulovligt i foråret 2013 – tallene er skræmmende!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *